Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Zutphen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wil jij een kantoorruimte huren in Zutphen? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod kantoorruimte in Zutphen. Wie weet ben jij de volgende die een kantoor huurt in Zutphen via SKEPP. Vergelijk eenvoudig het aanbod op basis van faciliteiten, prijs en beschikbaarheid om een weloverwogen beslissing te maken. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor. 

Gewilde kantoorruimte in Zutphen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Zutphen? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan de Industrieweg. Je profiteert van parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en 24/7 toegankelijkheid. Een kantoorruimte huur je hier al vanaf € 330,- per maand. Of ben je op zoek naar een kantoorruimte binnen de ring? Bekijk dan deze geschikte kantoorruimten aan de Polsbroek

Jouw kantoorruimte moet als thuiskomen voelen. Het business center aan de Piet Heinstraat maakt dit beeld meer dan waar. Op deze locatie zijn veel faciliteiten aanwezig die voor een comfortabele sfeer zorgen en het werken een stuk aangenamer maken. Zie jij het al helemaal zitten om op één van deze locaties kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer! 

Historisch Zutphen

In de provincie Gelderland aan de IJssel is de stad Zutphen gelegen. De stad is al zo’n 1700 jaar bewoond en telt grofweg 40.000 inwoners. Het is een van de oudste steden in Nederland en dat zie je terug aan de vele historische en culturele bezienswaardigheden.  Historische panden, hofjes waar de tijd heeft stilgestaan, unieke boutiques en speciaalzaken. Kortom, volop cultuur. Daarnaast ligt Zutphen aan de IJssel, aan de rand van de Veluwe en Achterhoek. Zutphen is dus ideaal als vertrekpunt voor heerlijke wandel- en fietstochten. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte 

Zutphen ligt op iets meer dan een uur rijden van Amsterdam. Ben je van plan met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte af te reizen? Er vertrekken zo’n 12 treinen per uur en daarmee is het een belangrijk regionaal spoorwegknooppunt. Het station Zutphen heeft treinverbindingen met de steden Winterswijk, Deventer, Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn. Pak jij liever de auto naar je werk? Zutphen ligt circa 10 kilometer ten zuiden van de A1. In de stad ligt een knooppunt van meerdere provinciale wegen. 

Aanbod in Zutphen

In Zutphen zijn 3 bedrijventerreinen met elk een ander karakter: De Mars, Revelhorst en De Stoven. Bedrijventerrein De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het terrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5000 werknemers. De Revelhorst is het jongste bedrijventerrein. Het bedrijventerrein ligt ten zuiden van de stad aan de N314 en N318. Het terrein is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Bedrijventerrein De Stoven is een klein bedrijventerrein aan de Laan naar Eme. In totaal zijn zo’n 400 bedrijven gevestigd die werkgelegenheid bieden aan 6.500 mensen. De bedrijventerreinen hebben een aantrekkelijke vierkantemeterprijs. 

Jouw kantoorruimte in Zutphen! 

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Zutphen? Wacht dan niet langer! Neem gratis en vrijblijvend contact op met één van onze vastgoedconsultants. Samen bespreken we jouw wensen en eisen, zodat er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Met dit profiel gaan we op zoek naar een selectie van geschikte kantoorpanden voor jou. Vervolgens plannen we voor jou een rondleiding in. Zo gaan we samen op zoek naar jouw droomkantoor. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en vrijblijvend bij het vinden van een kantoorruimte in Zutphen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten