Kantoorruimte huren Almere Stad, Busplein 36-38

5 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Busplein 36-38 in Almere Stad

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 366 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 m2
  Huurprijs: € 366 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: € 1.098 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 2.196 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 2.928 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 3.660 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Busplein (Almere-Stad)

Kantoorruimte huren in een prachtig business center en het centrum van Almere? Dat kan aan het Busplein! Het bekroonde kantoorpand is een open setting op één van de meest centrale locaties binnen de snelst groeiende stad van Nederland, Almere. Het business center met haar beschikbare kantoorruimten bevindt zich op de 6e en 7e verdieping van het kantoorpand. Diverse advocatenkantoren, hypotheekverstrekkers en financiële bedrijven zijn al gevestigd in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Busplein, Almere

Kantoorruimte huren op deze locatie in Almere kan tegen aantrekkelijke huurprijzen. In dit kantoorpand, dat gebouwd is in 2003, zijn momenteel nog enkele ruimten beschikbaar. Zo huur je al een kantoorruimte met 1 werkplek voor €366,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren met 10 werkplekken? Dan betaal je een maandelijks bedrag van €3660,-. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand voor minimaal 1 jaar. Flexibele huurperioden zijn echter bespreekbaar. 

Busplein: vergaderruimten met videoconferencing apparatuur 

In de business lounge van het business center vind je rust. Hier zijn namelijk comfortabele en designvolle werkplekken gecreëerd waar je even kunt bijkomen van alle werkzaamheden. Ook is deze ruimte geschikt voor het houden van een informele bespreken. Daarnaast zijn er in dit kantoorpand verschillende vergaderruimten aanwezig. Deze vergaderruimten zijn voorzien van videoconferencing apparatuur. Ook maak je gebruik van de razendsnelle internetverbinding, wel zo prettig als je een kantoorbaan hebt. Bovendien zijn er in dit kantoorpand speciale voorzieningen aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn. Tot slot kun je tijdens vergaderingen gratis koffie en thee pakken en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de cateringservice. 

Locatie en bereikbaarheid, Busplein, Almere

Dit kantoor ligt op één van de meest centrale locaties in Almere. Treinstation Almere Centrum ligt op slechts 200 meter afstand. Daarnaast bevindt zich direct voor het pand bushalte Almere Station. Voor autoreizigers is dit ook de perfecte werklocatie. Vanaf zowel de A6 als de A1 is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het zal je niet verbazen, maar in de direct omgeving van het kantoorpand vind je vele gezellige eetgelegenheden. Het is zeker de moeite waard om eens een hapje te gaan eten bij Wok To You of Le Baron. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Busplein? 

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren in het bruisende centrum van Almere? Wacht dan niet langer en kom gezellig een keer langs. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. Je zit nergens aan vast! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Ik was op zoek naar een kantoor in Almere en kwam via SKEPP bij dit kantoor terecht.

Een kantoor met een centrale ligging, voorzien van alle belangrijke faciliteiten en erg goede service. Ben er zeer tevreden mee!

C

Een van de mooiste kantoren van Almere!

Blij dat ik hier mag werken!

C

Mooi business center hoor!

Hoog gebouw met moderne en zakelijke uitstraling.

R

Goed meubilair, vergaderingen etc.

worden ook netjes verzorgd.

T

Toffe werklocatie!

Mooie plek om ook gasten te ontvangen.

R

Je werkt hier in lichte ruimte, erg prettigWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Busplein 36-38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen