Almere Stad, Spoordreef 20-38

4 (2)

Kantoorkamers

vanaf € 240 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Spoordreef (Almere-Stad)

Op een uitstekende zichtlocatie langs een van de belangrijkste hoofdaders in Almere, is representatieve kantoorruimte te huur. Diverse kantoorkamers zijn momenteel beschikbaar in dit kantoorpand dat gebouwd is in 1985. Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren in dit fraaie kantoorgebouw, dan kom je in een omgeving met vele financiële instellingen. Zo vind je in dit kantoorpand bijvoorbeeld incassobureaus, belastingskantoren en advocatenkantoren.

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog 4 kantoorruimten beschikbaar in dit pand aan het Spoordreef. De beschikbare kantoorruimten variëren in grootte van 25 m2 tot 100 m2. Deze kantoorruimten bevinden zich op de 4e verdieping. De kleinste ruimte van 25 m2 is al te huur voor slechts €291,67 per maand. Is de grote ruimte van 100 m2 meer geschikt voor jouw onderneming? Hiervoor betaal je maandelijks €1166,67 per maand. De keuze is aan jou!

Schoonmaakservice en diverse pantry’s

Zie jij het al zitten om hier een kantoorruimte te huren? De diverse voorzieningen en services zullen hier zeker een bijdrage aan leveren. Naast het huren van kantoorruimte zitten ook de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. En dit is nog niet alles, voor de huurprijs kun je ook gebruik maken van de diverse pantry’s die in het gebouw aanwezig zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld het bereiden van je dagelijkse lunch.

Locatie en beschikbaarheid

Dit kantoorpand bevindt zich in het gezellige centrum van Almere. Diverse restaurants en lunchrooms liggen op loopafstand van het kantoorgebouw. Zo kun je uit werk snel en gemakkelijk een heerlijke maaltijd afhalen bij Big Taste of gezellig een hapje eten bij het Mexicaanse restaurant Rosita’s. Daarnaast hoef jij je over de bereikbaarheid van dit pand absoluut geen zorgen te maken. Treinstation Almere bevindt zich namelijk op een afstand van slechts 600 meter. Vanaf hier is het ook nog mogelijk om de bus te pakken richting Almere Stad. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten van het kantoorgebouw. Bovendien is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen A6, A27 en A1.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Spoordreef?

Denk jij dat een ruimte van 25 m2 precies groot genoeg is voor jouw onderneming? Of ben je al een tijdje op zoek naar een ruimte van 100 m2 in Almere? Aarzel dan niet langer en plan gratis een rondleiding in.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Spoordreef in Almere Stad

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Spoordreef in Almere Stad.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen Spoordreef

Representatieve ruimten op de juiste locatie in Almere

In het sociale hart zijn er gezlelige plekken gecreëerd, dit spreekt ons erg aan!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!