Almere Poort, Transistorstraat 151

Kantoorruimte huren aan de Transistorstraat in Almere (Poort)

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in de omgeving van Almere Poort? Neem dan een kijkje in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Transistorstraat. Hier vind je een gaaf en pas gerenoveerd kantoorpand waar voor iedereen plek is. Je kunt hier een kantoorruimte huren, een werkplek of bijvoorbeeld een opslagbox. Op deze locatie maak je gebruik van vele services en faciliteiten zoals het highspeed internet en ook de locatie van het kantoorpand is erg gunstig gelegen, vlakbij enkele snelwegen. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorkamers verschillen tussen de 18 m2 en 72 m2. Voor een kantoorunit van 18 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €303,-. Ben je op zoek naar een iets grotere kantoorruimte? Neem een kijkje in de kantoorkamer van 42 m2 voor €699,- in de maand. De kantoorruimten worden turn-key opgeleverd, dit houdt in dat je geen zorgen meer hoeft te maken om het meubilair en alle faciliteiten die je nodig hebt bij het huren van een kantoorruimte.

Highspeed internet, locatiemanager en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Transistorstraat in Almere Poort brengt vele voordelen met zich mee. Omdat het kantoorpand pas geleden is gerenoveerd ontbreekt het aan niets, aan alles is gedacht. Zo maak je op je werkplek gebruik van highspeed internet, ideaal voor het snelle en efficiënte werken. Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Vraag de locatiemanager om hulp. Ben je een echte workaholic en werk je graag buiten de reguliere werktijden om nog even door? Door de 24/7 toegang, middels een toegangs- en beveiligingsapp, heb jij de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd in een bedrijvige en een goed bereikbare omgeving. Verschillende rijkswegen liggen op een korte rijafstand van slechts 4 minuten vanaf jouw werkplek, zoals de A6 en A1. Bij aankomst heb je de mogelijkheid om je auto te parkeren op eigen terrein, makkelijk en snel! Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een paar minuten loopafstand vind je een bushalte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Almere Poort.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Transistorstraat in Almere Poort?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Transistorstraat in Almere Poort? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte. Hoe? Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wie weet jij huur jij straks een kantoorruimte aan de Transistorstraat.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Transistorstraat in Almere Poort

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Transistorstraat in Almere Poort.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Transistorstraat 151 Transistorstraat 151 Almere Poort Toplocatie!

1 beoordelingen Transistorstraat

Alles is goed geregeld hier

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!