Kantoorruimte huren Enschede, Brouwerijstraat 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Enschede, Fazantstraat 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Enschede 18 min. lopen (1,4 km)
 • Park 10 min. lopen (0,8 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brouwerijstraat 1 in Enschede

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Enschede!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Enschede. Op dit moment zijn er al grote bedrijven die zich hier hebben gevestigd, zoals het ROC. Dit is natuurlijk niet voor niets, het is een ideale locatie om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwdelen, A en B. Zo vind je in souterrain A een grote kantoorruimte van 526 m2, deze kantoorunit is nog beschikbaar voor de verhuur. Huur jij liever een kantoorruimte op de 1e verdieping? Hier is ook nog een mooie kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 536 m2. Dat zelfde geld ook voor de 2e en 3e verdieping waar in gebouw onderdeel A een kantoorruimte beschikbaar is. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Parkeergelegenheid, glasvezel internet en een pantry

Het kantoorgebouw aan de Brouwerijstraat in Enschede biedt vele services en faciliteiten, je maakt namelijk op je werkplek gebruik van razendsnel internet. Door glasvezel gebruik jij jou tijd snel en effectief. Ook zijn er in het kantoorpand meerdere pantry’s te vinden, een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jou en je collega’s. Reis je met de auto naar je kantoorkamer? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw bevindt zich een grote beveiligde parkeerplaats, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, je bereikt het namelijk makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A1 en A35 zijn binnen een korte rijafstand bereikbaar. Ook zit de dichtstbijzijnde bushalte op een korte loopafstand van slechts 3 minuten. Het bruisende centrum van Enschede is ook erg dichtbij, hier vind je gezellig cafés, leuke winkels en goede restaurants.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brouwerijstraat in Enschede?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Brouwerijstraat.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Een geweldig kantoorpand op een zeer centrale ligging!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brouwerijstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner