Kantoorruimte huren Enschede, Brouwerijstraat 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brouwerijstraat 1 in Enschede

Beschikbare kantoorkamers
 • A2.12

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 899 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • A0.02

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 899 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • BS.11

  Ruimte: 285 m2
  Huurprijs: € 3.220 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Enschede. Op dit moment zijn er al grote bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Dat is ook wel logische want deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Huurprijzen

Deze locatie bevat 2 verschillende kantoorpanden die samen 7000 m2 aan kantoorruimte bieden. Het Business Center beschikt over meerdere kantoorruimtes die variëren in oppervlakte. De kleinste ruimt is 35 m2 en is geschikt voor 2 tot 4 werkplekken. Deze kantoorruimte huur je al voor €699,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit Business Center heeft een oppervlakte van 112 m2 die ruimte biedt voor ongeveer 12 werkplekken. De prijs van deze kantoorruimte bedraagt €1950,- per maand. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief service kosten.

Parkeergelegenheid, glasvezel internet en een pantry

Het kantoorgebouw aan de Brouwerijstraat in Enschede biedt vele services en faciliteiten, je maakt namelijk op je werkplek gebruik van razendsnel internet. Ook zijn er in het kantoorpand meerdere pantry’s te vinden, een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jou en je collega’s. Reis je met de auto naar je kantoorkamer? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw bevindt zich een grote beveiligde parkeerplaats. Makkelijk, veilig en snel! De kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van een prachtige industriële uitstraling met hoge plafonds en led verlichting. Dit Business Center beschikt over een geweldig dakterras voorzien van een kas, die bovendien uitermate geschikt is als vergaderruimte voor grotere bijeenkomsten. Op het dakterras is zelfs een jeu-de-boules baan aanwezig waar je even heerlijk kunt ontspannen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit Business Center op deze unieke locatie in Enschede. Ligt ongeveer 1500 meter van Station Enschede Centraal en met de auto ben je binnen 10 minuten op de A35 die toegang geeft tot de A1. In de omgeving zijn diverse ondernemers, bedrijven en winkels in de buurt die wellicht uitkomst bieden voor jou. Met een Jumbo en een Lidl om de hoek ben je ten alle tijde in de gelegenheid even snel een boodschap te halen. Ook het gezellige centrum van Enschede is vlot bereikbaar. Hier bevinden zich diverse horecagelegenheden waar je goed terecht kunt voor een moment van ontspanning.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brouwerijstraat in Enschede?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Brouwerijstraat in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Een geweldig kantoorpand op een zeer centrale ligging!

K

Ontzettend gaaf concept op een goed bereikbare locatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brouwerijstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen