Kantoorruimte huren Breda Oost-Brabantpark, Takkebijsters 3

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Belruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Takkebijsters 3 in Breda Oost-Brabantpark

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Oost-Brabantpark!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Takkebijsters in Breda (Oost/Brabantpark)

Ben je op zoek naar kantoorruimte aan de Takkebijsters in Breda? Dit kantoorgebouw aan de Takkebijsters op bedrijventerrein Moleneind is recent opgeknapt. Hierdoor heeft het interieur een eigentijds karakter gekregen dat uitnodigt om te gaan werken. Op dit moment huur al een verscheidenheid aan bedrijven een kantoorruimte in dit gebouw. Voorbeelden hiervan zijn adviesbureaus, marktonderzoekbureaus en reclamebureaus. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je kantoorruimte tegen zeer gunstige huurprijzen en huurvoorwaarden. Momenteel zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. Meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen? Dan kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Vergaderruimte, lunchruimte en belruimte 

In dit kantoorpand huur je kantoorruimte op basis van all-inprijzen. Dit betekent dat vele services en voorzieningen zijn inbegrepen in de huurprijs. Zo kun jij als huurder gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor het houden van presentaties. Bovendien beschikt het kantoorpand over een lunchruimte en een belruimte. Laatstgenoemde is erg handig als jij even in alle rust wilt bellen. Daarnaast is er nog een pantry in het kantoorpand aanwezig en kun je de auto gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein. Allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Locatie en bereikbaarheid 

Dit kantoorpand, gelegen aan de Takkebijsters in Breda, is zeer goed bereikbaar. Met de auto ben je vanaf zowel de A27 als de A58 in enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werk? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Bergschot. Vanaf deze bushalte is het slechts 8 minuten lopen naar het kantoorgebouw. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse restaurants en supermarkten. Zo kun jij na werktijd gemakkelijk nog even boodschappen halen bij de Albert Heijn die 500 meter verderop ligt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Takkebijsters in Breda?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Takkebijsters? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Wauw van de buitenkant zou je echt niet zeggen dat het zo'n mooie ruimte zou zijn!!

L

De ruimtes zijn voorzien van de nieuwst en tofste meubels, echt mooi gedaan!!

Aparte ruimtes om te vergaderen, lunchen, bellen.... super!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Takkebijsters 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen