4 inspirerende kantoren in Utrecht

  • Door Ramon Fraiquin
  • woensdag 9 september 2020

Een kantoorruimte huren in het hartje van Nederland. Er zijn verschillende voordelen wat zakelijk huren in Utrecht aantrekkelijk maakt. De centrale ligging is daar bijvoorbeeld één van. Utrecht wordt daarnaast gezien als één van de meest groeiende regio’s in Europa als het gaat om opleidingsniveau, kwaliteit van leven en gezondheid. De ideale plek om je kantoor te vestigen dus!


Wat kun je verwachten van een kantoorruimte midden in Nederland? De voordelen zijn enorm en zullen je niet teleur stellen. Wij lichten het graag voor je uit! In deze blog lees je over 4 geweldige kantoorpanden in Utrecht. Elk met zijn eigen charmes. Zit jouw nieuwe werkruimte hiertussen of word jij geïnspireerd door deze creatieve kantoorruimtes? Lees snel verder en kom er achter! 

1 | Huur een stijlvol kantoor in het zuiden van Utrecht

Het kantoor aan de Kanaalweg in Utrecht is echt een eyecatcher. Het kantoorgebouw is ideaal gelegen. Vanaf de snelweg is het maar een paar minuten rijden naar je werkplek. Het kantoorpand is zeer gunstig gelegen in het zuiden van Utrecht. Vanaf de snelweg rij je binnen 5 minuten naar je eigen kantoorruimte. Kom je niet met de auto naar werk? Op korte loopafstand van je werkplek bevindt zich een bushalte die je direct naar het grootste station van Nederland brengt: Utrecht centraal.

Utrecht KanaalwegEen van de kantoorruimtes aan de Kanaalweg, ingericht met veel groen.

 

Naast de goede ligging is het pand van alle gemakken voorzien. Het pand beschikt over voldoende (gratis) parkeerruimte. Daarnaast zijn er ook algemene vergaderruimten en is er een fijne lunchplek met pantry om gezamenlijk te lunchen. De pantry beschikt over een goed koffie apparaat en een grote koelkast. Qua parkeergelegenheid zit je bij dit kantoorpand ook helemaal goed. Er is voldoende parkeerruimte rondom het pand. 

Utrecht Kanaalweg vergaderruimteVergadering gepland? Maak gratis gebruik van de vergaderruimtes in dit pand!

 

Momenteel zijn er 4 kantoorruimtes beschikbaar in verschillende groottes. De kantoorruimtes hebben een oppervlakte van 16, 19, 20 of 25 m2. De huurprijzen zijn tussen de € 425,- en € 600,-. De huurvoorwaarden zijn uiteraard bespreekbaar! Heb je interesse gekregen na het zien van dit geweldige kantoorpand? Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder! Of bekijk deze kantoorruimte zelf op onze website: kantoorruimte kanaalweg

2 | Moderne kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht

Dit representatieve kantoorcomplex ligt gelegen op het bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Een groot deel van het kantoorpand is nog vrij voor verhuur. Het is mogelijk om een kleinere kantoorkamer te huren of grote kantoorruimte. De kantoorpanden zijn kortgeleden nog van binnen en buitenkant gemoderniseerd.

Het kantoorpand beschikt over alle faciliteiten die je mag verwachten. Een supersnelle internetverbinding, een luxe pantry en een lift zijn allemaal aanwezig. Ook is er voldoende parkeerruimte. Je hebt 24 uur, 7 dagen per week toegang tot je kantoorruimte. Ideaal voor de vroege vogels of de laatmakers onder ons. Bij de huur van een kantoorruimte mag je uiteraard gebruiken maken van alle faciliteiten waarover het pand beschikt.

Atoomweg kantoorEen mooie basis voor de inrichting van een modern kantoor.

 

Er zijn nog meerdere kantoren beschikbaar in dit representatieve kantoorpand aan de Atoomweg. Voor een kantoorkamer van 95 m2 betaal je € 910,- per maand. Op zoek naar een kantoorruimte van groter formaat? Er is nog een kantoorruimte te huur van 105 m2 voor € 1.006,- per maand en een grote ruimte van 283 m2 waar je € 2.712,- huur per maand. 

3 | Creatief kantoor in hartje Utrecht!

Werken in sfeervol kantoorpand midden in het centrum van Utrecht? Het kan! Er zijn nog meerdere kantoorunits beschikbaar aan de Nicolaas Beetsstraat. Dit unieke kantoorpand ligt op slechts enkele minuten lopen van centraal station. Het kantoor voor jou als centrale ligging belangrijk voor je is. 

Nicolaas BeetsstraatZiet jouw kantoorruimte er straks net zo creatief uit als deze?

 

De voorzieningen van dit karakteristieke kantoorpand doen niet onder aan verwachting. Er zijn verschillende vergaderruimtes die beschikbaar zijn voor elke kantoorhuurder. Daarnaast zit er een lift in het gebouw en zijn er niet 1, maar meerdere luxe pantry’s te vinden voor het bereiden van een uitgebreide lunch. Tijdens de zomer hoef je niet bang te zijn voor een benauwd kantoor. Alle kantoorruimtes zijn namelijk voorzien van airco. 

De locatie is waar dit kantoor echt in uitblinkt. Dankzij de centrale ligging zijn er vele voordelen verbonden aan het werken in dit kantoorpand. Je bent in een mum van tijd op Utrecht Centraal door een kleine wandeling van 9 minuten. Er is een park op 4 minuten loopafstand. Ideaal voor een middagwandeling in de pauze. Daarnaast heb je door de centrale ligging een ruim aanbod aan gezellige restaurants en bars. De perfecte plek voor een vrijdagmiddag borrel!

4 | Modern kantoor met geweldige faciliteiten in Utrecht Zuid

Op zoek naar een splinternieuwe werkplek voor je onderneming? Zoek niet langer! Het kantoorpand aan de Vliegend Hertlaan is de beste optie voor jou. Er zijn nog een aantal kantoorruimtes beschikbaar van verschillende groottes. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met de auto. Door de directe ligging aan de A12 en A2 ben je snel gearriveerd bij je nieuwe werkplek. 

Kantoor Vliegend HertlaanRicht je kantoorruimte naar eigen smaak in!

 

Het kantoorpand aan de Vliegend Hertlaan heeft de naam ‘Utrecht Le Mirage’ en is ontworpen door een Amerikaans architectenbureau. De hoogte en bijzondere vorm maken het kantoorgebouw zeer modern. Zeker één van de meest spraakmakende kantoorpanden in Utrecht. Benieuwd geraakt? Neem een kijkje en plan een gratis rondleiding op onze website!

Huur je een kantoorruimte in dit moderne gebouw? Dan kan je gebruik maken van de vele luxe faciliteiten. Het gebouw beschikt over een koffiebar en meerdere uitgebreide pantry’s. Een fijne plek voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie. Deze ruimtes zijn geschikt voor zowel pauzes als afspraken met de klant. Er zijn meerdere plekken waar je kan ontsnappen aan de drukte op kantoor.

Luxe pantry UtrechtNeem je rustmoment met een lekkere lunch, voorbereid in één van de luxe pantry’s.

 

De voordelen op een rijtje

Ben je al overtuigd van de voordelen van een kantoorruimte huren in Utrecht? Je bent niet de enige! Utrecht ziet al jarenlang stijgende cijfers in het aantal ondernemers die zich hier vestigen. Door de uitstekende bereikbaarheid, geweldige ligging en het energieke centrum is dat ook niet zo vreemd. Daarnaast is het aanbod in grote en kleine kantoorruimtes erg divers. Dat maakt huren in Utrecht voor zowel de kleine als grote ondernemer interessant.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor deze kantoren? Wij helpen je graag op weg! Vraag gratis en vrijblijvend advies bij onze vastgoedconsultants. Zit jouw droomkantoor hier niet tussen? Er zijn nog meerdere kantoren in Utrecht beschikbaar. Neem zelf een kijkje op de website. 


Bekijk alle kantoren in Utrecht!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure