Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Kanaalweg 22

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaalweg 22 in Utrecht Zuid

Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 20 m2
    Huurprijs: € 495 p.m.
    Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kanaalweg in Utrecht (Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid? Neem dan een kijkje in dit kleinschalige maar representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die van alle gemakken is voorzien. Naast de ideale ligging, zijn ook de voorzieningen en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw goed voor elkaar. Maakt jou dit nieuwsgierig en wil jij graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamers hebben een oppervlakte van 20 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €495,-, dit is inclusief vaste servicekosten. De huurvoorwaarden en startdatum zijn bespreekbaar. Ben jij geïnteresseerd in één van deze kantoorruimtes of wil je ze het liefst allebei huren? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een gezamenlijke lunchruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid, heb je naast je kantoorruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de algemene ruimten. Zo is er een vergaderruimte en een gezamenlijke lunchruimte met luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker bakje koffie of het maken van een verse lunch. Deze pantry is ook voorzien van een koelkast en vaatwasser. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze vervolgens makkelijk en snel gratis rondom het kantoorgebouw parkeren, handig he?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is op een gunstige locatie in Utrecht gelegen, vanaf de A12 is het slechts enkele minuten rijden naar je werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van enkele minuten bereik je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal Station. Vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in het land. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid?

Zie jij het wel zitten en wil je graag een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht Zuid huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Kanaalweg in Utrecht. 


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaalweg 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Geen verplichtingen