Utrecht Zuid, Vliegend Hertlaan 15 - 97

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 350 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht (Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht Zuid? Maar heb je nog niet jouw geschikte kantoorruimte gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw! Het kantoorgebouw heeft de naam ‘Utrecht Le Mirage’ en is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in Utrecht. Niet alleen de ligging is gunstig, ook de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw zijn goed georganiseerd. Wil jij hier graag een kijkje nemen en op zoek gaan naar de geschikte kantoorunit voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie huur je een kantoorruimte de perfect aansluit bij jouw organisatie. De kantoorruimten worden gemeubileerd opgeleverd, dat betekent dat jij nergens meer achteraan hoeft en direct aan de slag kunt op jouw nieuwe werklocatie. Wil je een kantoorruimte huren voor 4 personen? Dan betaal je een maandelijks bedrag van €1400,-. Huur je liever een grote kantoorkamer voor bijvoorbeeld 8 personen? Dan betaal je €2800,- per de maand. Bovengenoemde prijzen in inclusief alle bijkomende services en faciliteiten.

Een pantry en presentatie materiaal

Het huren van een kantoorruimte aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht Zuid brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de meerdere pantry’s in het kantoorgebouw. Hier kun je dagelijks jezelf voorzien van een lekker kopje koffie/thee/Nespresso en in de middagpauze een verse lunch voorbereiden. Daarnaast is er verschillend materiaal aanwezig om een presentatie te geven voor je collega’s of klanten, zoals beamers en presentatiepanelen.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand goed bereikbaar met de auto. Je hebt namelijk vanaf hier een directe aansluiting op de A12 en de A2, via deze rijkswegen bereik je Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch makkelijk en snel. Reis jij of een collega liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 6 minuten is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht Zuid?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht Zuid? Maar wil je nog wel advies hebben over de geschikte kantoorunit? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het inplannen van een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Bij SKEPP huur je de juiste kantoorruimte aan de Vliegend Hertlaan.

1 beoordelingen Vliegend Hertlaan

Ziet er goed uit zeg

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!