Super deal

Eindhoven Noord, Anderlechtstraat 15

Kantoorruimte huren aan de Anderlechtstraat in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een sfeervolle kantoorruimte aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand met een fijne en warme uitstraling. Wanneer je het kantoorgebouw binnenstapt voel je direct de warme en huiselijke sferen. Dit ontstaat onder andere door de lichte ruimten en het mooie meubilair. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 30 m2, voor een maandelijks bedrag van €312,-. Daarnaast zijn er nog een paar kantoorunits beschikbaar, deze ruimten hebben een oppervlakte van 40 m2 en 61 m2. Ben je op zoek naar iets meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 381 m2, te huur voor €3968,- in de maand. Zijn deze oppervlakten nog te klein en heeft jou bedrijf meer ruimte nodig? Dan raden wij jou aan om een kijkje te nemen in de kantoorruimte van 591 m2. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden!

24/7 toegankelijk, een restaurant en terras

Het huren van een kantoorruimte aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord brengt vele voordelen met zich mee. Op deze locatie maak je namelijk naast je werkplek ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast is er een restaurant in het kantoorgebouw aanwezig, een gezellige plek om te lunchen met collega’s of klanten. Is het mooi weer en vind je het jammer om binnen te werken? Maak gebruik van het terras!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een ideale locatie gelegen, je bereikt namelijk met de auto en het openbaar vervoer makkelijk en snel jou werkplek. Meerdere op- en afritten van bijvoorbeeld de A2, A50 en A58 liggen op een korte rijafstand en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 10 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Anderlechtstraat.

Anderlechtstraat 15 Anderlechtstraat 15 Eindhoven Noord Toplocatie!

1 beoordelingen Anderlechtstraat

het interieur op deze locatie spreek ons heel erg aan, helemaal onze smaak!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!