Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Jan van Galenstraat 335

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jan van Galenstraat 335 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Nieuw-West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam (Nieuw West)

Ben jij opzoek naar een werkplek of kantoorruimte aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam (Nieuw West)? Dan is dit kantoorpand helemaal wat voor jou. Het in 1972 gebouwde pand heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 5107 m2. Het pand maakt deel uit van een luxe business center, waar tevens ook een hotel in is gevestigd. 

Huurprijzen 

In dit kantoorgebouw zijn er zowel werkplekken als kantoorruimten beschikbaar. Voor een vaste fulltime werkplek betaal je een maandelijks bedrag van maar €250,-. Ben je toch op zoek naar een afgesloten ruimte voor jezelf of jou en je collega’s? Dan is er op dit moment een kantoorkamer beschikbaar voor 6 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €1900,-. Zie jij deze kantoorruimte wel zitten en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. 

Receptie, vergaderzalen en lunchfaciliteiten

Bij binnenkomst aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam (Nieuw West) vind je een representatieve bemande receptie. Zij kunnen jouw eventuele gasten ontvangen, binnenkomende telefonie beantwoorden en helpen met het verwerken van de post. Buiten de werkplekken en kantoorruimten om zijn er ook vergaderzalen en business lounges aanwezig. Fijn om een keer een formeel gesprek te voeren of juist even rustig een babbeltje maken met een relatie. In het pand heb je ook de mogelijkheid om te lunchen, ideaal. Het restaurant The Kitchen bereid de lekkerste dingen voor.

Locatie en bereikbaarheid

Deze locatie in West is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De opritten van verschillende snelwegen, zoals; A4, A5 en A10 liggen op een afstand van minder dan 8 minuten rijden. Reis je liever toch met het openbaar vervoer naar je kantoorunit? De bushalte Amsterdam, Jan v. Galenstraat is maar 2 minuten lopen. Het treinstation Amsterdam, Jan v. Galenstraat is aangesloten op deze buslijn. Wanneer je een frisse neus wilt halten in de pauze kun je heerlijk langs het water lopen, de Sloterplas is namelijk vlakbij gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam (Nieuw West)?

Ben jij enthousiast geraakt over het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam? En spreekt jouw dit luxe business center ontzettend aan? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zijn helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimten, dit doen we gratis en geheel vrijblijvend! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een uniek concept op deze locatie!

De combinatie tussen een hotel en kantoorruimten spreekt mij namelijk ontzettend aan. Er wordt hier gebruikt gemaakt van veel kleuren en dat zie je overal terug. Ondanks de vele kleuren heerst hier een rustige en gemoedelijke sfeer. De speelkamer en gym zorgen tevens ook voor een extra stukje ontspanning die je tijdens of na werktijd kunt opzoeken.

L

Prachtig!

helemaal enthousiast over deze werklocatie, van alle gemakken voorzien

E

Fijne werkplek met prettige staff!

Professioneel, met een speelse vibe.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jan van Galenstraat 335

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen