Veel positieve reviews over kantoorpanden op website SKEPP

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 december 2015

De mogelijkheid tot het plaatsen van reviews op de website van SKEPP levert vele positieve beoordelingen op. Ook de huren+verhuren-tak van SKEPP merkt de voordelen van de reviews, in de vorm van het genereren van meer leads voor kantoorpanden met reviews.


Reviews geplaatst over onder andere de kantoorruimten van Color Business Centers

Sinds het mogelijk is om reviews te plaatsen op de website van SKEPP, zijn er vele reviews geplaatst op de website van SKEPP. Positieve klanken zijn er onder andere voor Color Business Centers, Tribes, Regus, Starthub Amsterdam, oVVice en Offices For You.

Goede beoordelingen leiden direct tot het genereren van meer leads

SKEPP huren+verhuren genereert meer leads voor de kantoorpanden, die vaak worden aangeklikt op de website van SKEPP. Goede beoordelingen zorgen ervoor dat mensen eerder geïnteresseerd zijn in bepaalde kantoorruimten en dus klikken op dit kantoor.

Huurders zijn over het algemeen positief over hun eigen kantoor

SKEPP merkt dat huurders erg positief zijn over het kantoor, waarin zij zelf werken. Huurders besluiten natuurlijk niet voor niets om in een bepaald kantoorgebouw te huren. Mocht er tóch een negatieve review geplaatst worden, dan geven wij u als verhuurder de kans om te reageren op deze review. Deze interactie kan er voor zorgen dat de mindere beoordeling tóch omgezet kan worden in een positieve uitkomst.

Het kost geen extra tijd voor u als verhuurder, SKEPP regelt alles

U hoeft er als verhuurder geen extra tijd in te steken, ondanks dat het wel voordeel oplevert voor u. SKEPP regelt alles, uiteraard met terugkoppeling richting u als verhuurder.

Lees binnenkort meer over de beoordelingen over de verschillende kantoorpanden in een blog, die daaraan gewijd wordt.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure