Super deal

Arnhem Centrum, Jansbuitensingel 30

5 (17)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 249 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 749 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Jansbuitensingel (Centrum)

Aan de rand van het centrum van Arnhem staat dit prachtige kantoorgebouw uit het jaar 1989. Het gebouw heeft een totale gebruikersoppervlakte van 3337 m2. Hier worden zowel werkplekken als kantoorruimten aangeboden, verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping. De kantoorruimten zijn volledig ingericht zodat jij je direct op jouw eigen werkzaamheden kunt richten.

Huurprijzen, kantoor Jansbuitensingel, Arnhem

Momenteel zijn er in dit kantoorpand nog voldoende vaste werkplekken beschikbaar. Je huurt al een werkplek voor maar €249,- per maand. Toch liever een eigen kantoorruimte huren? Deze zijn te huur vanaf €749,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 4 werkplekken. Liever een kantoorruimte huren met 6 werkplekken? Dan betaal je maandelijks €1125,-. Niet gek, voor deze toplocatie en Arnhem. Je krijgt in dit kantoorpand de flexibiliteit of zekerheid die je zelf wenst. Huurcontracten worden namelijk samen met jou opgesteld.

Jansbuitensingel: receptionisten, 24/7 toegang en verse lunch

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Janssingel, beschikt over een tal van voorzieningen en services. Zo is er een vergaderruimte waar jij in alle rust kunt vergaderen. Daarnaast zijn er receptionisten aanwezig die jou ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Verder kun jij helemaal je eigen werkdag inplannen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Bovendien staat er in dit kantoorpand iedere dag een verse lunch voor je klaar. Je hoeft dus ’s ochtends niet eerst je boterham te smeren, hoe fijn is dat!

Locatie en bereikbaarheid, Jansbuitensingel, Arnhem

Het kantoorpand aan de Jansbuitensingel in Arnhem ligt in het bruisende centrum van Arnhem. Het kantoorgebouw is omringd door diverse horecagelegenheden als Knusss en Njoy Café. De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend te noemen. Treinstation Arnhem Velperpoort ligt op een loopafstand van 8 minuten. Reis jij iedere dag met de auto naar kantoor? De dichtstbijzijnde opritten van de snelwegen zijn de A12, A50 en A348.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jansbuitensingel?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Jansbuitensingel of ben jij al een tijdje op zoek naar een werkplek? Kom binnenkort gezellig eens een kopje koffie drinken en ontdek wat er mogelijk is. Plan hiervoor wel even een rondleiding in, geheel gratis!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Jansbuitensingel in Arnhem Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Jansbuitensingel in Arnhem Centrum.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

17 beoordelingen Jansbuitensingel

Fantastische sfeer!

Fijne sfeer, professionele uitstraling, vriendelijke medewerkers, dagelijks een goede lunch. Fijne werkplek!

De verhuurder biedt de mogelijkheid tot rustig en prettig werken, mijn klanten gastvrij te ontvangen, andere ondernemers te leren kennen én een aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen omtrent dingen van huishoudelijke aard.

De verhuurder is er in geslaagd een ideale en uitzonderlijke werkcommunity te creëren voor allerlei soorten ondernemers.

Het lijkt in niets op een tradioneel kantoor. De inrichting is eigentijds, fris gestyled. De lunch (€3,-) is erg lekker met verse producten. Alleen lunchen maar ook gezamenlijk lunchen is mogelijk in een laagdrempelige ambiance waardoor het intergeren met andere ondernemers erg makkelijk gaat. Daarnaast is de verhuurder actief in het organiseren van netwerkborrels, gezamenlijk sporten (Bootcamp) en het organiseren van ontbijtsessies. Een extra luxe zijn de twee grote parkeerplaatsen en de winkels op loopafstand waar je snel even een boodschap tussendoor kunt doen. Wat mij betreft is de verhuurder de leukste werkplek op dit moment!

Een fijn kantoor om te mogen werken, het gebouw is licht, heeft een frisse uitstraling en er is een gezellig en goed restaurant.

De medewerkers van de verhuurder zijn vriendelijk en behulpzaam en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals Bootcamp en op zijn tijd een borrel.

Top locatie!

Leuke mensen, gezelligheid en goede werksfeer onder 1 dak

Super mooie en nette ruimte.

Mega geschikt om felx te werken. Echt een aanrader.

Top locatie.

Ik kom er graag want het is een erg inspirerende plek!

Wij werken nu meer dan een half jaar binnen in dit kantoor.

Een leuk, gezellig, modern en vriendelijke organisatie die ons van alle gemakken voorziet.

Heerlijke plek om te werken, vergaderen en een hapje eten.

Super fijne werkplek op toplocatie!

Rustig, professioneel in een gastvrije en stijlvolle omgeving

Heerlijke dynamische werkomgeving in de stad. Van alle gemakken voorzien.

Dit kantoorpand is een inspirerende werkplek.

Daar hecht ik erg veel waarde aan tijdens het werken en bij het ontvangen van gasten. Er heerst een fijne sfeer en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals ontbijtjes en borrels. Leuke kansen om met de andere ondernemers weer even gezellig bij te kunnen praten. Met een top locatie in Arnhem en goede parkeergelegenheid is dit kantoor in Arnhem een ideale werkplek!

Dit is echt top!

Super werklocatie met een hele gezellige sociale ruimte

De foto's zeggen niks teveel, prachtige ruimte

Prachtig kantoorpand met mooie inrichting

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!