Super deal

Capelle aan den IJssel, Rivium Quadrant 141-181

5 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.350 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Rivium Quadrant (Cappelle)

In dit kantoorgebouw huur je bij het meest exclusieve kantoorconcept van Nederland. Dit kantoorconcept is gevestigd in de Gemini Toren in Capelle aan den IJssel, in de buurt Rivium 1e straat. Ze vestigen zich in dit kantoorpand op een ‘community of business nomads’. Diverse technisch ontwerpbureaus, reclamebureaus en financiële bedrijven huren al een ruimte in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan de Rivium Quadrant. Het betreft een ruimte van 24 m2 voor een maandelijkse huurprijs van €1350,-. Dit is een kantoorruimte voorzien van 3 werkplekken. Toch benieuwd of er meer huurmogelijkheden zijn? Neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants.

Bedrijfsrestaurant en diverse vergaderruimten

In dit kantoorpand profiteer je als huurder van een service level van ongekende hoogte. Zo is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij iedere dag heerlijk een hapje kunt eten. Verder beschikt het pand over een groot sociaal hart en zijn er diverse vergaderruimten. Dit zijn slechts enkele voorzieningen, je zult verstelt staan van alle services in dit pand!

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf de A20, A15 en A16 is dit kantoorpand per auto uitstekend bereikbaar. Binnen 15 minuten ben jij vanaf hier op kantoor. Naast de uitstekende bereikbaarheid per eigen vervoer, is het kantoorgebouw ook toegankelijk per openbaar vervoer. De bushalte Rivium 1e straat ligt op een loopafstand van 4 minuten. Daarnaast is het dichtstbijzijnde treinstation Rotterdam Zuid. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rivium Quadrant?

Wil jij de nieuwe huurder worden van deze beschikbare kantoorruimte? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in om te kijken of dit dé geschikte ruimte is voor jouw onderneming. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

6 beoordelingen Rivium Quadrant

Fijne inspirerende omgeving en vriendelijke, kundige medewerkers.

Een representatieve omgeving voor de ontvangst van onze klanten met een zeer goede en vriendelijke service, en ook zeer geschikt om te kunnen netwerken met andere huurders wat overigens ook al gebeurd en daarbij krijgen we ook hulp van de Tribes medewerkers.

Enige 5 sterren concept in de wereld op het gebied van flex kantoor verhuur !

Wat een gave bar, een echte eyecatcher!

Voor de rest is de afwerking van het kantoorpand super, aan alles is gedacht!

Over thuis voelen gesproken....

GAAF!!!!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!