Super deal

Amstelveen Centrum, Laan van Langerhuize 1

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 350 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 16.195 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Laan van Langerhuize (Amstelveen)

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Groenelaan, is gebouwd in 2010. Met een totale perceeloppervlakte van 5265 m2 is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden. Het pand heeft energielabel A toegewezen gekregen, erg energiezuinig dus. Wil je ’s middags gezellig buiten de deur lunchen? Dan hoef je maar een klein ommetje te maken. Diverse horecagelegenheden bevinden zich namelijk binnen een straal van 1 kilometer.

Huurprijzen, kantoor Laan van Langerhuize, Amstelveen

Op dit moment zijn er in dit kantoorgebouw verschillende ruimtes te huren. Deze variatie in beschikbare ruimtes zorgen dat er voor zowel grote als kleine bedrijven een geschikte kantoorruimte tussen zit. De maandelijks huurprijs voor een kantoor met 2 werkplekken zijn vanaf €700,- per maand. Onze vastgoedconsultants geven je graag wat meer informatie over de beschikte ruimtes en bijbehorende huurprijzen.

Laan van Langerhuize: een bemande receptie voor de postverwerking en telefoonaanname

In dit kantoorpand aan de Laan van Langerhuize is een bemande receptie aanwezig die tevens zorgt voor de postverwerking en telefoonbeantwoording. Als jij het even druk hebt met je werk, hoef jij je hier dus geen extra zorgen over te maken. Bovendien staat er dagelijks een lunch voor je klaar, je hoeft dus ’s ochtends niet zelf je brood te smeren. Ook zijn er vergaderruimtes en printvoorzieningen aanwezig. Daarnaast haal je koffie bij de koffiecorner en parkeer je jouw auto op het aanwezige parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid, Laan van Langerhuize, Amstelveen

De locatie van dit kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Het is namelijk gevestigd in het voormalige KPMG-gebouw. Dit fraaie kantoorpand is gelegen aan de snelweg A9, waardoor de beschikbaarheid per auto erg goed is. Ook met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd op kantoor. Voor de dichtstbijzijnde bushalte hoef je nog geen 50 meter te lopen, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Laan van Langerhuize?

Wil jij graag een kijkje nemen in dit kantoorpand om te zien of er een geschikte ruimte voor jouw onderneming tussen zit? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij ons!

3 beoordelingen Laan van Langerhuize

Alles super..

mooi restaurant, groot parkeerterrein, vergaderruimtes en printvoorzieningen. allemaal handig

Modern zakelijk kantoorpand, veel ruimte nog beschikbaar. Ruime keuze, dat is altijd fijn.

Servicelevel is hier van hoog niveau, dat maakt het huren op deze locatie erg prettig :-)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!