Kantoorruimte huren Amsterdam Buitenveldert, De Cuserstraat 93

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Kalfjeslaan 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 30 min. lopen (2,4 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (13 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan De Cuserstraat 93

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam (buitenveldert)

Dit kantoorpand aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert is gebouwd in het jaar 1989. Je huurt hier kantoorruimten tegen aantrekkelijke huurprijzen. Op dit moment huren diverse bedrijven al een kantoorruimte in dit eigentijdse pand, denk hierbij aan advocatenkantoren, technisch ontwerpbureaus en softwareontwikkelaars. Aan de overkant van het kantoorpand zit een eetcafé en de Jumbo ligt op loopafstand. Voor iedere type onderneming is er wel een kantoorruimte te vinden. In dit kantoorpand wordt altijd gekeken naar passende oplossingen en een passend budget. Je krijgt alles wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten met jouw bedrijf.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn op dit moment nog diverse ruimten voor de verhuur beschikbaar. De kleinste kantoorruimte is te huur voor €1239,- per maand. Daarnaast is er nog een kantoorruimte te huur voor €1359,-. Geen gekke prijzen voor deze prettige werklocatie in Amsterdam! Je huurt in dit kantoorpand tegen flexibele huurvoorwaarden. Echter, als je besluit een kantoorruimte te huren voor ten minste 1 jaar, dan geniet je van de meest voordelige huurprijzen. Internet is reeds inbegrepen.

Een receptie die voor de postverwerking zorgt

De kantoorruimten in dit kantoorgebouw aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert zijn voor huurders altijd 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er in dit kantoorpand een bemande receptie aanwezig die tevens voor de postverwerking kan zorgen. Indien gewenst kunnen zij ook de telefoon voor je beantwoorden. Bovendien is er een lift in het gebouw aanwezig en kun je gebruik maken van de aanwezige pantry. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig waar men tegen een vergoeding gebruik van kan maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in de buurt Buitenveldert-West, een buurt met vele leuke horecagelegenheden. Bij het dichtstbijzijnde café Anno 1890 kun je iedere dag terecht voor een heerlijk kopje koffie. Dit kantoorpand aan De Cuserstraat in Amsterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Zuid bevindt zich op slechts 2,7 km van het kantoorgebouw. Daarnaast stopt de bus letterlijk voor de deur, ideaal! Bovendien ben je met de auto vanaf de A10 binnen 5 minuten op kantoor. Een prettige locatie dus, ook voor het ontvangen van zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een ruimte aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert? Of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een kantoorruimte aan De Cuserstraat.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Cuserstraat 93 in Amsterdam Buitenveldert

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een professioneel pand met een goede entree, zeker een plek waar je goed gasten kunt ontvangen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Cuserstraat 93

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner