Kantoorruimte huren Amstelveen, Prof. J.H. Bavincklaan 7

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prof. J.H. Bavincklaan 7 in Amstelveen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 7 m2
  Huurprijs: € 519 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 m2
  Huurprijs: € 699 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 9 m2
  Huurprijs: € 439 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 649 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 649 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 589 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 1.089 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: € 1.309 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bavincklaan in Amstelveen

Ben jij op zoek naar een een kantoorruimte in Amstelveen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Bavincklaan. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een indrukwekkend kantoorgebouw. Door de vele ramen aan de voorkant is er een moderne stijl gecreëerd. Naast dat het er mooi uitziet, zorgt het voor veel daglicht en een comfortabele werkomgeving. Het kantoorpand bestaat uit 4 verdiepingen, zo is er altijd een passende kantoorruimte voor jouw organisatie te vinden. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Er zijn nog verschillende metrages beschikbaar, bijvoorbeeld een kantoorruimte voor 2 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €256,-. Huur je liever een grotere kantoorkamer? Neem dan een kijkje in de kantoorunit voor 8 personen, te huur voor €2304,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Je huurt op deze locatie met een full-service pakket, dat houdt in dat je nergens meer achteraan hoeft! De kantoorunits zijn namelijk al gemeubileerd en maak je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige vergaderruimten en co-workingruimten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

24/7 toegankelijkheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bavincklaan in Amstelveen, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Deze zijn goed georganiseerd in en rondom het kantoorgebouw. Je kunt zelf bepalen wanneer je gebruikt maakt van de kantoorruimte of dit nou 1 dag of 6 dagen in de week is, alles is mogelijk! Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij je eigen werktijden. Ook erg handig wanneer je bijvoorbeeld in de avonduren de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig. Makkelijk te gebruiken bij een belangrijke meeting of bij een bezoek van buitenaf. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen, je huurt hier namelijk een kantoorruimte tussen Amsterdam en Amstelveen. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Op een korte loopafstand van slechts 5 minuten vanaf je werkplek bereik je een bushalte, deze buslijn heeft een directe verbinding met het treinstation. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bavincklaan in Amstelveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bavincklaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bavincklaan in Amstelveen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prof. J.H. Bavincklaan 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen