Kantoorruimte huren Amstelveen, Prof. W.H. Keesomlaan 12

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prof. W.H. Keesomlaan 12 in Amstelveen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 85 m2
  Huurprijs: € 8.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen

Ben je nog zoekende naar een geschikte kantoorruimte, maar heb je nog steeds niet de juiste locatie gevonden? Of vind je het lastig de juiste locatie te vinden voor alle medewerkers? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen. Hier zijn zowel kantoorruimten als werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Benieuwd of er een plek voor jou bij zit? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in het kantoorpand nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. Deze kantoorruimten zijn te huur vanaf €1.250,- per maand. Daarnaast zijn er ook nog meerdere werkplekken, te huur voor een maandelijks bedrag van €199,-. Het is een uitzonderlijke locatie waar voor verschillende soorten bedrijven van alle maten plek gecreëerd kan worden. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan  contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten, restaurant en bioscoop

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Waaronder de vergaderruimten, een handige plek om een meeting te plannen met bijvoorbeeld gasten die langs komen. Daarnaast is er ook een pop-up restaurant, goed voor een lekkere lunch of een diner na werktijd. In het kantoorgebouw is ook tijd voor ontspanning, er is zelfs een bioscoop aanwezig!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is erg gunstig, je huurt hier namelijk op 10 minuten loopafstand van de Zuidas. Je bent dus ook zo met de auto in het centrum van onze hoofdstad. Verschillende rijkswegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast is het  ook maar 12 kilometer verwijderd van Schilphol Airport. Kortom alles is makkelijk bereikbaar en zit je op de goede locatie aan de Prof. W.H. Keesomlaan. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wat dit kost? Helemaal niets! Bij SKEPP helpen we jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prof. W.H. Keesomlaan 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen