Kantoorruimte huren Amstelveen, Handelsweg 53

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Handelsweg 53 in Amstelveen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 1.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 77 m2
  Huurprijs: € 3.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 87 m2
  Huurprijs: € 3.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Handelsweg in Amstelveen

In dit kantoorpand aan de Handelsweg in Amstelveen kun jij een prachtige kantoorruimte gaan huren! Dit representatieve business center vlakbij het Stadshart heeft een moderne hoogwaardige uitstraling. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 19m2 en deze huur je al voor maar €900,- per maand. Ben jij opzoek naar iets groters? Dat is geen enkel probleem het aanbod varieert tot 87m2. Deze grote kantoorruimte huur je voor slechts €3.800,- per maand. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Op de 2de verdieping bevinden zich in totaal 15 volledig gemeubileerde kantoren met in totaal 50 werkplekken.

Koffiebar, receptie en nette vergaderzalen

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Handelsweg in Amstelveen krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. De begane grond biedt een fijne ontmoetingsplek. Hier kun je plaatsnemen aan de prachtige koffiebar en ook zijn hier vergaderruimtes beschikbaar voor een bijeenkomst groot of klein. Bij binnenkomst worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de gastvrouw/heer. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw bezoek wordt ontvangen, doorverwezen of plaats kan nemen om op jou te wachten. De begane grond is biedt een bruisende energieke omgeving waar mensen zich snel thuis zullen voelen. 

Locatie en bereikbaarheid

In de omgeving van dit kantoorpand bevinden zich tal van multinationals, ondernemers en experts die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Op loopafstand vind je diverse winkels en horecagelegenheden waar jij tijdens een dag hard werken even heerlijk kunt ontspannen. Jouw nieuwe werkplek is uitstekend te bereiken met de auto door zijn ligging vlakbij de op- en afritten van de A9. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Met diverse bus en tramhaltes om de hoek heb je een snelle verbinding naar diverse hotspots en steden in de omgeving. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Handelsweg in Amstelveen?

Ben jij enthousiast geraakt om een kantoorruimte te gaan huren aan de Handelsweg in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen je helpen bij het inplannen van een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Handelsweg 53

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen