Amstelveen, Van Heuven Goedhartlaan 7-13

Kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw, wat is gelegen op een perfecte locatie. Je bereikt vanaf hier makkelijk en snel het gezellige centrum van Amstelveen. Naast jou kantoorruimte kun je ook gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten, waaronder de vergaderzalen. Ben je nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuurd. Bijvoorbeeld een kantoorkamer voor 4 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €1140,- voor. Ben je op zoek naar net iets meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit voor 8 personen, deze is te huur voor €2280,- in de maand. Deze bedragen zijn inclusief alle bijkomende voorzieningen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Vergaderruimten, receptie en lift

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen, huur je een kantoorkamer op de 2 bovenste verdiepingen van het kantoorgebouw. Je hebt vanaf hier prachtig uitzicht over de stad. Gelukkig is er een goede liftinstallatie waarmee je makkelijk en snel deze verdiepingen bereikt. Bij binnenkomst tref je een grote open receptie. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere werkzaamheden overnemen. Komen er klanten langs? Maak gebruik van de vergaderzalen waar je tevens ook gebruik kunt maken van presentatiemateriaal.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een perfecte locatie, jouw werkplek is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen slechts 6 minuten lopen ben je in het centrum van Amstelveen, vanuit hier stap je makkelijk op de trein. In de stad is er elke dinsdag en vrijdag een gezellige markt en kun je genieten van een lekker drankje op een van de gezellige terrassen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Heuven Goedhartlaan en wil je dit graag met eigen ogen bekijken? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Amstelveen Toplocatie!

1 beoordelingen Van Heuven Goedhartlaan

Echt geweldig uitzicht en ook nog is heel dichtbiij het centrum

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!