Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Amstelveen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Amstelveen?

Zoek je naar een kantoorruimte in Amstelveen? Laat SKEPP je helpen in deze belangrijke zoektocht. In Amstelveen hebben we meerdere beschikbare kantoorruimten, dit komt mede door de levendige stad waar je zowel sfeervol kunt wonen als werken. In het gezellige centrum zijn er leuke winkels, gezellige cafés en goede restaurants te vinden. Gezellig een keer lunchen met een klant of een diner met de collega’s na werktijd? Wij raden je het centrum van Amstelveen echt aan! Huur een kantoor in Amstelveen en profiteer van de voorzieningen van de stad. 

Populaire kantoorpanden in Amstelveen

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amstelveen? Neem dan een kijkje aan de Professor JH Bavincklaan. De services in en rondom het kantoorgebouw zijn uitstekend gefaciliteerd en ook de locatie is erg gunstig. Of is een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan de geschikte locatie voor jouw bedrijf? Vanaf hier bereik je makkelijk en snel het gezellige centrum van Amstelveen. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Plan snel een rondleiding in en ervaar de gemakken zelf. 

Amstelveen de voorstad van Amsterdam

Amstelveen heeft haar naam te danken aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De stad telt zo’n 90.000 inwoners. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad en is het de tweede groenste stad van Nederland. Er zijn meerdere (heem)parken zoals het Broersepark, De Braak en het Amsterdamse Bos.

Amstelveen, een gunstige locatie voor jouw kantoor

Amstelveen is een prettige locatie om je kantoor te vestigen, het is namelijk erg gunstig gelegen. Het grenst aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Op dit moment geldt Amstelveen voornamelijk als voorstad van Amsterdam. Reis je met de auto naar je kantoorruimte? De A9 loopt van oost naar west door Amstelveen. Daarnaast is Amstelveen de grootste plaats zonder treinstation. Wel is de stad goed bereikbaar vanaf Amsterdam Zuid, Amsterdam RAI en Schiphol met de bus of tram. 

Het kantooraanbod in Amstelveen

Amstelveen geldt voornamelijk als slaapstad voor werknemers die in Amsterdam en op Schiphol werken. Toch neemt het aantal bedrijfsvestigingen in Amstelveen steeds meer toe. In de afgelopen jaren hebben meerdere grote bedrijven zich in de stad gevestigd, waaronder het hoofdkantoor van KLM en KPMG. Op dit moment proberen ze de kantorenmarkt verder te ontwikkelen. Wil je toch liever op zoek naar een kantoorruimte buiten Amstelveen? Kijk dan eens tussen het aanbod in de steden Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Dit zijn omliggende steden van Amstelveen waar ook veel  kantoorruimte te huur is.

SKEPP helpt jou aan kantoorruimte in Amstelveen

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Amstelveen? Neem dan een kijkje tussen onze kantoorpanden in deze levendige stad. Heb je vragen of hulp nodig in deze zoektocht? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij geven bij SKEPP altijd gratis en geheel vrijblijvend advies. Dit advies is gebaseerd op jouw wensen, deze worden besproken waardoor er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Met dit kantorenprofiel gaan wij op zoek, we zullen een selectie van 3 tot 5 kantoorpanden laten zien. Zit hier een kantoorruimte tussen wat jou bevalt? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Amstelveen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten