Super deal

Amstelveen, Professor JH Bavincklaan 7-9

  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 349 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 10.098 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Professor JH Bavincklaan in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Hoofddorp? Neem dan een kijkje aan de Professor JH Bavincklaan. Hier opent per 1 januari 2019 een luxe business center waar 4 verdiepingen volledig zijn ingericht met een full-service pakket. De services in en rondom het kantoorgebouw zijn uitstekend gefaciliteerd en ook de locatie van het kantoorpand is erg gunstig. Benieuwd naar wat hier beschikbaar is? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 verdiepingen ingericht met full service kantoren. De kantoren zijn te huur vanaf 7 m2 voor een maandelijks bedrag van €329,-. Het zijn comfortabele kantoorruimten voorzien van een goed bureau en bureaustoel. Bestaat jouw organisatie bijvoorbeeld uit 4 personen? Dan kun je op deze locatie huren voor een maandelijks bedrag van €1316,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie, beveiliging en schoonmaakservice

Bij binnenkomst in het kantoorgebouw aan de Professor JH Bavincklaan tref je dagelijks een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen jouw organisatie ondersteunen in verschillende administratieve werkzaamheden en ontvangen jouw klanten wanneer nodig. Daarnaast kun je aan het einde van de werkdag jouw werkplek met een gerust hart verlaten, in- en rondom het kantoorgebouw is het kantoorpand namelijk goed beveiligd. En houd je niet van schoonmaken? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de schoonmaakservices.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een gunstige locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw kantoorunit. De dichtstbijzijnde rijkswegen, zoals de A10, A9 en A2, liggen op een korte rijafstand van slechts een paar minuten. Reis jij of één van je collega’s liever met het openbaar vervoer? De bushalte, ‘Amstelveen Uilenstede’ is te bereiken met een korte loopafstand van maar 5 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Professor JH Bavincklaan in Amstelveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Professor JH Bavanciklaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Professor JH Bavincklaan.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!