Kantoorruimte huren Amstelveen, Professor JH Bavincklaan 7-9

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Professor JH Bavincklaan 7-9 in Amstelveen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 589 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: € 1.309 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Professor JH Bavincklaan in Amstelveen

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amstelveen? Neem dan een kijkje aan de Professor JH Bavincklaan. Hier opent per 1 januari 2019 een luxe business center waar 4 verdiepingen volledig zijn ingericht met een full-service pakket. De services in en rondom het kantoorgebouw zijn uitstekend gefaciliteerd en ook de locatie van het kantoorpand is erg gunstig. Benieuwd naar wat hier beschikbaar is? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 verdiepingen ingericht met full service kantoren. De kantoren zijn te huur vanaf 7 m2 voor een maandelijks bedrag van €329,-. Het zijn comfortabele kantoorruimten voorzien van een goed bureau en bureaustoel. Bestaat jouw organisatie bijvoorbeeld uit 4 personen? Dan kun je op deze locatie huren voor een maandelijks bedrag van €1316,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Een receptie, beveiliging en schoonmaakservice

Bij binnenkomst in het kantoorgebouw aan de Professor JH Bavincklaan in Amstelveen tref je dagelijks een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen jouw organisatie ondersteunen in verschillende administratieve werkzaamheden en ontvangen jouw klanten wanneer nodig. Daarnaast kun je aan het einde van de werkdag jouw werkplek met een gerust hart verlaten, in- en rondom het kantoorgebouw is het kantoorpand namelijk goed beveiligd. En houd je niet van schoonmaken? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de schoonmaakservices. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op een gunstige locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw kantoorunit. De dichtstbijzijnde rijkswegen, zoals de A10, A9 en A2, liggen op een korte rijafstand van slechts een paar minuten. Reis jij of één van je collega’s liever met het openbaar vervoer? De bushalte, ‘Amstelveen Uilenstede’ is te bereiken met een korte loopafstand van maar 5 minuten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Professor JH Bavincklaan in Amstelveen?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Professor JH Bavanciklaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Professor JH Bavincklaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Professor JH Bavincklaan 7-9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen