VERHUURD

Amstelveen Centrum, Gondel 1

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amstelveen Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Gondel (Amstelveen)

Dit onlangs gemoderniseerde kantoorpand dat gebouwd is in 1990 staat in de buurt Middenhoven in Amstelveen Zuid. In dit kantoorgebouw worden kantoorruimtes aangeboden tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse adviesbureaus, softwareontwikkelaars en financiële bedrijven huren al een kantoorruimte in dit pand. Binnen een straal van een kilometer vind je diverse restaurants, gezellig om na werktijd een hapje te eten.

Huurprijzen, kantoor Gondel, Amstelveen

Momenteel zijn er nog vele ruimten beschikbaar met verschillende metrages. Zo heb je bijvoorbeeld al een werkplek van 20 m2 per maand voor €625,40, exclusief bepaalde voorzieningen. Deze voorzieningen kunnen wel voor een laag tarrief worden toegevoegd. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Toch liever voor een korter termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Gondel, een professionele kantooromgeving

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit pand, kom je terecht in een professionele kantooromgeving. Zo heeft het pand een compleet uitgeruste loungeruimte waar jij rustig een praatje kunt maken met medehuurders, potentiële klanten of collega’s. Achter een pand is een beveiligde parkeergarage, zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplek. Daarnaast zijn er receptionisten aanwezig die zorgen voor de postverwerking en die ook eventueel de telefoon voor jouw bedrijf kunnen beantwoorden. Een hoog servicelevel dus, zo kun jij je volledig focussen op je eigen werkzaamheden!

Locatie en bereikbaarheid, Gondel, Amstelveen

De bereikbaarheid van dit pand is erg goed te noemen, zowel per auto als per openbaar vervoer. Zo is de snelweg A10 binnen enkele minuten per auto te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten loopafstand, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gondel?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amstelveen en denk je deze nu gevonden te hebben? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Hiervoor kun je op onze website gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding plannen.

3 beoordelingen Gondel

Een professionele werkomgeving, prettige locatie om zakenpartners te ontvangen:)

Hele nette voorzieningen en prima services. In overleg is veel bespreekbaar.

Prima plekje om een kantoorruimte te huren, ook ideaal dat je hier voor de deur kunt parkeren.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!