Kantoorinrichting

Scandinavisch kantoor? Dit zijn de tofste Scandinavische kantooritems

Een Scandinavisch kantoor is niet meer weg te denken uit het rijtje met populaire kantoorstijlen. De Scandinavische kantoorstijl is de afgelopen jaren overgewaaid naar Nederland en wordt gekenmerkt door lichte kleuren, natuurlijke materialen en houten details. Heb jij een Scandinavisch kantoor of kan jouw kantoor wel wat Scandinavische invloeden gebruiken? Dan mogen deze toffe Scandinavische kantooritems niet ontbreken.

Scandinavisch kantoor? Dit zijn de tofste Scandinavische kantooritems

Een Scandinavisch kantoor is niet meer weg te denken uit het rijtje met populaire kantoorstijlen. De Scandinavische kantoorstijl is de afgelopen jaren overgewaaid naar Nederland en wordt gekenmerkt door lichte kleuren, natuurlijke materialen en houten details. Heb jij een Scandinavisch kantoor of kan jouw kantoor wel wat Scandinavische invloeden gebruiken? Dan mogen deze toffe Scandinavische kantooritems niet ontbreken.

Top 10 Scandinavische kantooritems

Voordat je Scandinavische kantooritems toevoegt, is het belangrijk dat de basis van de Scandinavische kantoorinrichting is gelegd. Gebruik voor muren en vloeren een kleurenpalet bestaande uit zwart, wit, lichte pastelkleuren en grijstinten. Met deze basis komen jouw Scandinavische kantooritems goed tot zijn recht. Maar welke kantoormeubelen en kantooraccessoires mogen niet ontbreken in jouw Scandinavische kantoorruimte? Wij hebben de 10 tofste Scandinavische kantooritems voor je verzameld:

Scandinavische kantoorinrichtingNatuurlijke tinten en materialen, gecombineerd met pastelkleuren en een strak lijnenspel.

Vergadertafel Torsby

Vergaderen doe je in (Scandinavische) stijl met vergadertafel Torsby. De combinatie van een licht eiken blad en een wit onderstel zorgt voor een Scandinavische look. Door de ronde vorm krijgt de kantoorruimte een speels effect én kan iedereen elkaar aankijken tijdens het vergaderen.

Vergadertafel torsby2Door de ronde vorm kan iedereen elkaar aankijken tijdens het vergaderen.

Vergaderstoel HAY AAC22

Bij een vergadertafel hoort natuurlijk ook een vergaderstoel. Vergaderstoel HAY AAC22 past perfect in een Scandinavisch kantoor. De kuipstoel heeft door de combinatie van wit kunststof en beuken fineer een frisse Scandinavische uitstraling. De binnenkant is gestoffeerd, waardoor de stoel er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens erg comfortabel zit!

BePureHome 3-zitsbank Rodeo velvet grey

Een bank mag natuurlijk niet ontbreken in je kantoorruimte. Even loungen tijdens de pauze of een comfortabele plek voor wachtende klanten; een bank is multifunctioneel. 3-zitsbank Rodeo Velvet van BePurehome in de kleur grijs is een mooie toevoeging aan een Scandinavisch kantoor. De kleur past perfect in het kleurenpalet van de Scandinavische kantoorstijl en de velvet stof zorgt voor een zachte uitstraling.

Rodeo velvet greyDoor zijn velvet grijze kleur past deze Rodeo bank perfect in een Scandinavische kantoorinrichting!

HAY Tray bijzettafel wit

Een zithoek is niet compleet zonder bijzettafel. Bijzettafel Tray van het merk HAY heeft een minimalistische uitstraling die aansluit bij de Scandinavische kantoorstijl. De bijzettafel heeft een afneembaar dienblad, ideaal voor het bedienen van (wachtende) klanten. Of wanneer jij voor al jouw collega's koffie moet halen. 

Door natuurlijke tinten te combineren met licht hout zit je altijd goed bij een Scandinavisch kantoor.

Aanlandtafel Motala

Op zoek naar een multifunctionele tafel die ook nog eens in een Scandinavisch kantoor past? Aanlandtafel Motala is dan de perfecte match. Deze tafel is namelijk te gebruiken als statafel, kantinetafel en hoge vergadertafel. De tafel is gemaakt van wit melamine en staal en combineer je eenvoudig met diverse barkrukken

Barkruk HAY AAS32

Barkruk AAS32 van het Scandinavische merk HAY past perfect bij aanlandtafel Motala. De combinatie van wit kunststof en hout zie je vaak terug in een Scandinavische kantoorinrichting. De kleurencombinatie en de ronde vormen zorgen voor een zachte uitstraling. De leuning voor de onderrug zorgt voor een hoog zitcomfort én de barkruk is ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

HAY AAS32De kleurencombinatie en vormen van barkruk HAY AAS32 vind je vaak terug in een Scandinavische kantoorinrichting.

Kruk HAY Stanley

Zit je liever op een lagere kruk? Dan is kruk Stanley van HAY een goede keuze. De zitting is van kurk gemaakt, waardoor de kruk een unieke uitstraling heeft. De kruk is stapelbaar, ideaal als je af en toe meer zitruimte nodig hebt. Je kunt de kruk natuurlijk claimen door het vastpinnen van een memo. Toch adviseren we je om het vastprikken van memo’s, posters of inspirerende quotes op je eigen prikbord of inspiratiemuur te doen. Tenzij die ene collega de kruk steeds inpikt natuurlijk!

Bureau Stand Up R 160

Een ander zit-sta bureau dat perfect in een Scandinavisch kantoor past is Bureau Stand UP R 160. Hiermee wissel je in slechts één seconde tussen zittend en staand werken. Ook ideaal als flexplek, want elke werknemer stelt eenvoudig de juiste zit- of stahoogte in dankzij het handige verstelmechanisme. Het frame in combinatie met het afgeronde bureaublad en de akoestische schermen zorgen voor een Scandinavische look.

Stand UP RWissel af tussen staand en zittend werken aan bureau Stand Up R!

Bureau Dallas

Wil je een efficiënte Scandinavische kantoorinrichting? Kies dan voor zit-sta bureau Dallas. Het bureau sluit perfect aan bij het Scandinavisch kleurenpalet en heeft plek voor ruim drie collega’s. Het is een elektrisch zit-sta bureau, waardoor je zittend en staand werken eenvoudig afwisselt. Door de akoestische scheidingswanden zorgt het bureau ook voor meer privacy en minder geluidsoverlast.

Afstijlpakket Cosy L

Een Scandinavisch kantoor is niet compleet zonder kantooraccessoires. Geen tijd om alle accessoires bij elkaar te zoeken? Kies dan voor afstijlpakket Cosy L. In dit afstijlpakket zit alles wat je nodig hebt om jouw Scandinavische kantoor af te maken. Van kussens en vazen tot vloerkleden en bijzettafels.

Hulp nodig bij het creëren van een Scandinavisch kantoor?

Geef jij het inrichten van je kantoorruimte toch liever uit handen? Maak dan gebruik van de kennis van onze kantoorexperts! We denken graag met je mee en zullen er natuurlijk voor zorgen dat de tofste Scandinavische kantooritems een plekje krijgen in jouw kantoorruimte. Welke van deze top 10 wil jij graag in jouw kantoorinrichting? 


Neem contact op met onze kantoorexperts!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Waar moet een hybride werkplek aan voldoen?

Waar moet een hybride werkplek aan voldoen?

Een onderdeel van New Work: een hybride werkplek. Je hebt er het afgelopen jaar vast mee te maken gehad. De combinatie van thuis en op kantoor werken. Sinds het coronavirus werken we grotendeels thuis. Maar de wil om weer naar kantoor te gaan en collega’s te spreken neemt steeds meer toe. In deze blog lees je alles over een hybride werkplek en hoe jij deze kunt creëren.

Lees meer
Kantoorinrichting volgens 4C's: Connect

Kantoorinrichting volgens 4C's: Connect

Het kantoor krijgt een andere functie. Welke functie dat is? Het kantoor gaat onder andere dienen als clubhuis. Richt daarom jouw kantoor in volgens de 4 C’s. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel deze blog!

Lees meer
Kantoorinrichting volgens de 4 C's: Conference

Kantoorinrichting volgens de 4 C's: Conference

Door het coronavirus is de trend van thuiswerken in een stroomversnelling gegaan. Het kantoor krijgt hierdoor een andere functie, namelijk; een ontmoetingsplek. Wil je weten hoe je van jouw kantoor een clubhuis maakt? Lees dan snel deze blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies