Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Amstel 62

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Amstel 62 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 85 m2
    Huurprijs: € 2.250 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Amstel in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil je een kantoorruimte huren aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel? Neem een kijkje in dit fraai gerestaureerde kantoorpand. Vanuit iedere kantoorruimte heb je een schitterend uitzicht over de Amstel. Momenteel huren al meerdere bedrijven hier een kantoorruimte. Deze bedrijven zijn afkomstig uit verschillende branches. Het kantoorpand wordt dus gekenmerkt door een diversiteit aan werknemers. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Momenteel is er in dit kantoorpand slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Dit betreft een ruimte van 80 m2. Deze ruimte van 80 m2 is al te huur voor slechts €2500,- per maand. Meer weten over de huurvoorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Een pantry, postverwerking en gemeubileerd huren

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel, huur je in een leuk gemeubileerde kantoorunit. Je zult je helemaal thuis voelen als je besluit om in dit kantoorpand een ruimte te huren. Bovendien is het kantoorgebouw voorzien van een nette pantry. In deze ruimte kun je gemakkelijk 's ochtends je lunch bereiden. Bovendien zal de verhuurder ervoor zorgen dat de inkomende post netjes gesorteerd wordt. Een leuk rijtje met services en voorzieningen dus! 

Locatie en bereikbaarheid 

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend! De metro- en tramhaltes vind je direct om de hoek van het kantoorpand. Bovendien is ook de bereikbaarheid per auto prima. Vanaf de A10 ben je binnen enkele minuten op je werk. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel?

Wil jij graag de laatst beschikbare kantoorruimte aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel huren? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in, zo kun jij de kantoorkamer met eigen ogen bekijken. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Amstel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Leuke ruimten met uitzicht op de gracht, wat wil je nog meer!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Amstel 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen