VERHUURD

Amsterdam Grachtengordel, Amstel 62

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte huren aan de Amstel (Grachtengordel)

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Neem een kijkje in dit fraai gerestaureerde kantoorpand aan de Amstel. Vanuit iedere kantoorruimte heb je een schitterend uitzicht over de Amstel. Momenteel huren al meerdere bedrijven hier een kantoorruimte. Deze bedrijven zijn afkomstig uit verschillende branches. Het kantoorpand wordt dus gekenmerkt door een diversiteit aan werknemers. 

Huurprijzen

Momenteel is er in dit kantoorpand slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Dit betreft een ruimte van 14 m2. Deze ruimte van 14 m2 is al te huur voor slechts €750,- per maand. Meer weten over de huurvoorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Pantry, postverwerking en gemeubileerd huren

De te huren kantoorruimte zijn stuk voor stuk gezellig ingericht. Je zult je helemaal thuis voelen als je besluit om in dit kantoorpand een ruimte te huren. Bovendien is het kantoorgebouw voorzien van een nette pantry. In deze ruimte kun je gemakkelijk 's ochtends je lunch bereiden. Bovendien zal de verhuurder ervoor zorgen dat de inkomende post netjes gesorteerd wordt. Een leuk rijtje met services en voorzieningen dus! 

Locatie en bereikbaarheid 

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend! De metro- en tramhaltes vind je direct om de hoek van het kantoorpand. Bovendien is ook de bereikbaarheid per auto prima. Vanaf de A10 ben je binnen enkele minuten op je werk. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amstel?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte bemachtigen? Wees er dan snel bij! Neem contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Kantoorruimte huren aan de Amstel in Amsterdam Amstel 62 Amsterdam Grachtengordel Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

1 beoordelingen Amstel

Leuke ruimten met uitzicht op de gracht, wat wil je nog meer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!