Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Amstel 62

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Amstel 62 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Amstel in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil je een kantoorruimte huren aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel? Neem een kijkje in dit fraai gerestaureerde kantoorpand. Vanuit iedere kantoorruimte heb je een schitterend uitzicht over de Amstel. Het kantoorpand is geschikt voor bedrijven uit veel verschillende branches en is dus geschikt voor diverse bedrijven. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorpand 3 kantoorruimtes beschikbaar. De grootste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 85 m2. Deze ruime kantoorkamer huurt u al voor €2.200,- per maand. Daarna volgt er een kantoorruimte van 79 m2, hiervoor betaalt u 2.500,- per maand. De kleinste kantoorkamer in dit kantoorpand is op dit moment 3 dagen per week te huur en kost €450,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Meer weten over de huurvoorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Een pantry en gemeubileerd huren mogelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel, huur je in een leuk gemeubileerde kantoorunit. Je zult je helemaal thuis voelen als je besluit om in dit kantoorpand een ruimte te huren. Wil jij je kantoorruimte liever zelf inrichten? Ook dat is mogelijk. Neem dan eens een kijkje in onze Office Planner webshop. Die bevat een breed assortiment stijlvolle en hoogwaardige producten. Bovendien is het kantoorgebouw voorzien van een nette pantry. In deze ruimte kun je gemakkelijk 's ochtends je lunch bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid 

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend! De metro- en tramhaltes vind je direct om de hoek van het kantoorpand. Bovendien is ook de bereikbaarheid per auto prima. Vanaf de A10 ben je binnen enkele minuten op je werk. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel?

Wil jij graag de laatst beschikbare kantoorruimte aan de Amstel in Amsterdam Grachtengordel huren? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in, zo kun jij de kantoorkamer met eigen ogen bekijken. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Amstel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Leuke ruimten met uitzicht op de gracht, wat wil je nog meer!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Amstel 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen