Top 5 grote kantoren van Nederland

  • Door Laure Strikker
  • donderdag 4 juni 2020

Droom jij er alweer van om op kantoor aan de slag te gaan? Dit kan. Maak jouw kantoor coronaproof en iedereen kan weer aan de slag op locatie. Er zijn verschillende manieren om je kantoor coronaproof te maken. Het 1,5 meter principe staat hierin natuurlijk centraal. Andere aanpassingen voor het 1,5 meter kantoor zijn het gebruik van plexiglas schermen, eenrichtings looproutes, maar ook het kijken naar de grootte van het kantoor. Wij hebben een aantal prachtige grote kantoren voor je op een rijtje gezet. Ben jij toe aan een groter kantoor? Of gewoon heel erg nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Is jouw kantoor al coronaproof? 

Om jouw kantoor coronaproof te maken is ruimte een cruciaal punt. Is er niet genoeg ruimte, dan wordt 1,5 meter afstand houden wel moeilijk. Naast ruimte zijn er ook een aantal attributen van belang om jouw kantoor zo efficiënt mogelijk in te richten. Wil jij weten hoe dit voor jouw kantoor te realiseren is? Doe de quickscan en ontdek de mogelijkheden:


Realiseer het 1,5 meter kantoor

Tijd voor een grotere kantoorruimte? 

Is jouw kantoorruimte niet groot genoeg om de maatregelen tegen het coronavirus te treffen, maar wil je toch graag weer met zijn allen terug naar kantoor? Dan is het tijd voor een grotere kantoorruimte. SKEPP heeft een aantal schitterende grote kantoorruimten voor jou op een rijtje gezet in diverse steden.

Staat jouw gewenste stad er niet tussen? Ook dan kunnen wij jou helpen met ons ruime aanbod beschikbare kantoorruimten in diverse steden. Neem gerust een kijkje op onze kantoorruimte huren pagina en doe door middel van dit blog alvast wat inspiratie op. Heb je vragen hierover? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants.

Amsterdam - Tupolevlaan 2-24

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte vlakbij Schiphol International Airport? Zoek niet verder en neem een kijkje in dit schitterende kantoorpand aan de Tupolevlaan 2-24 in Amsterdam. In dit kantoorgebouw ben je door de vele faciliteiten van alle gemakken voorzien. Door de uitstekende ligging is het pand goed bereikbaar voor zowel nationale als internationale bezoekers. 

Het kantoorpand is voorzien van eigen parkeergelegenheid, restaurant en een terras. Het zal jou aan niets ontbreken hier. Er zijn kantoorruimten te huur van 60 m2 tot en met 1500 m2. De prijzen van deze ruimtes variëren tussen €800,- en €20.000,- per maand. We kunnen dus wel concluderen: voor ieder wat wils.


Bekijk Tupolevlaan 2-24

grote kantoren amsHet prachtige kantoorgebouw aan de Tupolevlaan 2-24!

Rotterdam - Waalhaven O.z. 83

Een kantoorruimte huren aan de Waalhaven in Rotterdam? Dan is dit mooie kantoorpand zeer geschikt voor jou. Dit eigentijdse kantoorgebouw wordt ook wel kantorencomplex “Docksworks” genoemd en beschikt over prachtige grote kantoorruimten. Op de 5e verdieping vind je een kantoorruimte van 990 m2. De kosten van deze ruimte bedragen €12.375,- per maand. 

Deze kantoorruimte beschikt over een schitterend uitzicht en verschillende services en faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een luxe pantry, parkeergelegenheid en verschillende vergaderruimten. Huur jij hier binnenkort een kantoorruimte? Dan zal het jou aan niets ontbreken.


Bekijk Waalhaven O.z. 83

grote kantoren rotterdam2Een sfeerimpressie van het schitterende uitzicht aan de Waalhaven in Rotterdam!

Den Haag - Bezuidenhoutseweg 72-80

Deze prachtige moderne kantoorruimte in de Haagse Hout heeft alles wat je nodig hebt. De kantoorruimte is gelegen aan de Bezuidenhoutseweg 72-80. De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend en de faciliteiten laten niks te wensen over. Het kantoorpand is voorzien van een bemande receptie, eigen parkeerplekken en meerdere sociale ruimten. Zo kun jij zowel informeel als formeel met een gerust hart jouw gasten ontvangen. 

Zie jij jezelf al werken op dit kantoor? Ja? Dat kan. Er zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimten zijn te huur vanaf 208 m2 tot en met 937 m2. De prijzen variëren tussen de €2946,- en €13.275,- per maand. Meer informatie over de kantoorruimten aan de Bezuidenhoutseweg 72-80 in Den Haag? Klik op de button:


Bekijk Bezuidenhoutseweg 72-80

lounge utrecht grote kantoren2Op een informele manier je gasten ontvangen in deze prachtige lounge aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag!

Utrecht - Newtonlaan 201

Huur jij het liefst een kantoorruimte in het bruisende Utrecht? Dan is dit kantoorpand aan de Newtonlaan in Utrecht Oost misschien wel wat voor jou. Het kantoorpand is ontworpen door Rietveld Architects uit New York en heeft een prachtige uitstraling. De locatie van dit kantoorpand is uitstekend. Het is gelegen aan de Oostzijde van Utrecht. 

Naast de uitstekende ligging zijn deze kantoorruimten ook voorzien van verschillende services en faciliteiten. Denk hierbij aan een parkeergarage en een bemande receptie. Er zijn verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare kantoorruimten zijn 921, 1199 en 1298 m2. De kosten van deze ruimten bedragen €13.431,-, €17.485,- en €18.929,- per maand. Ben jij benieuwd hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

 
Bekijk Newtonlaan 201

grote kantoren entree utrechtHet sfeervolle sociale hart aan de Newtonlaan 201!

Arnhem - Velperweg 35

Geïnteresseerd in een kantoorruimte huren in het gezellige Arnhem? Dan is dit kantoorpand aan de Velperweg 35 wellicht het kantoor van je dromen. Het kantoorgebouw bevindt zich vlakbij NS station Velperpoort, dus een uitstekende locatie. Aan de Velperweg vind je allerlei grote kantoorgebruikers. Denk aan advocaten, notarissen en bankiers. 

De kantoorruimten aan de Velperweg zijn van verschillende luxe services en faciliteiten voorzien. Denk hierbij aan razendsnel internet, een luxe pantry en diverse vergaderruimtes. Profiteer van alle voordelen bij het huren van een kantoorruimte in dit pand. Er zijn nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar van 398 m2 tot en met 915 m2. De prijzen variëren van € 3.890,- tot en met €9.150,- per maand. Is dit jouw droomkantoor? Plan dan snel een rondleiding via de button:

 
Bekijk Velperweg 35

 

entree arnhem grote kantoren De prachtige entree aan de Velperweg 35!

Wil jij één van deze kantoorruimten huren?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit blog en wil jij een grote kantoorruimte huren? Of wil jij meer informatie over het 1,5 meter kantoor? Download gratis de 1,5 meter brochure. Of neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. Samen met jou gaan wij op zoek naar het perfecte coronaproof kantoor voor jouw onderneming!


Neem contact op! 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure