Quickscan: realiseer het 1,5 meter kantoor!

  • Door Linda
  • maandag 4 mei 2020

We raken al gewend aan de termen 1,5 meter samenleving en social distancing. Deze termen zijn in het leven geroepen door de getroffen maatregelen vanuit het RIVM. Deze maatregelen zijn ook van toepassing op het 1,5 meter kantoor. Hoe maak je van jouw kantoor een 1,5 meter kantoor? Vraag de quickscan aan en realiseer het 1,5 meter kantoor


Wat zijn de voordelen van de quickscan?

Wil je jouw kantoor inrichten volgens het 1,5 meter principe, maar weet je niet hoe? Dan biedt SKEPP, natuurlijk wel op afstand, de helpende hand! Met onze jarenlange ervaring weten wij de juiste kantooroplossingen aan te reiken, denken we mee in jouw belang en delen we praktische tips voor het realiseren van het 1,5 meter kantoor. Het grote voordeel is dat jouw personeel weer op een veilige manier kan terugkeren naar het (1,5 meter) kantoor. 

Quickscan 1,5 meter kantoor volgens RIVMDankzij het persoonlijke adviesplan zorg je voor een veilige werkomgeving voor jouw personeel. 

Voor wie is de quickscan bedoeld?

De quickscan is met name interessant voor ondernemers met personeel of voor ondernemers die veel bezoek ontvangen. Het is dan raadzaam om de regels te hanteren die opgesteld zijn door het RIVM. Zo maak je jouw kantoor corona proof en veilig voor werknemers en bezoekers. 

Quickscan 1,5 meter kantoor maatregelenVraag de quickscan aan voor jouw onderneming!

Hoe werkt de quickscan? 

Je vraagt de quickscan eenvoudig aan via onze website. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk (telefonisch) contact met jou op. We zullen onze stappen bespreken met jou en daarin ook de wensen en eisen van jou meenemen voor wat betreft de kantoorruimte. Vervolgens vragen wij om een digitale plattegrond van je kantoor om aan de slag te gaan. Ten slotte zullen wij het persoonlijke adviesplan aan jou opleveren welke gericht is op jouw kantoor en situatie. Zijn beide partijen tevreden? Dan kan het adviesplan in de praktijk worden uitgevoerd.

Laat jouw personeel veilig terugkeren naar het 1,5 meter kantoor!

Wat staat er in het persoonlijke adviesplan?

In het persoonlijke adviesplan ontvang je alle maatregelen die je moet nemen om het 1,5 meter kantoor te realiseren. We houden rekening met de opstelling van werkplekken, het inrichten met het bestaande meubilair, de looproute, signing, veiligheidsschermen voor een corona proof kantoor. Het persoonlijke rapport is afgestemd op jouw kantoor, wensen en eisen, personeelsbezetting en biedt handvatten om direct aan de slag te gaan. 


Vraag de quickscan aan

Liever zelf online kantoormeubelen shoppen?

Wil je liever zelf aan de slag en weet jij wat je nodig hebt voor het 1,5 meter kantoor? Shop dan direct de gewenste kantoormeubelen in onze webshop. Producten die bijdragen aan een veilige werkomgeving zijn onder andere: plexiglas schermen, akoestische meubelen en andere persoonlijke accessoires. Bestel de kantoormeubelen die jou helpen bij het inrichten van het 1,5 meter kantoor. 

Aanvragen Quickscan 1,5 meter kantoorPlaats roomdividers in jouw kantoor voor het afbakenen van looppaden. 

Ga veilig naar het 1,5 meter kantoor!

Het aanvragen van de quickscan zorgt ervoor dat jij met jouw personeel weer op een veilige manier kan werken op kantoor. Na het aanvragen van de quickscan zal er zo snel mogelijk contact met jou worden opgenomen om het proces door te spreken. Zijn alle stappen doorgelopen? Dan ontvang je van ons een persoonlijk adviesplan voor het 1,5 meter kantoor. Dit rapport geeft je de handvatten om direct aan de slag te gaan. Wil je meer informatie hierover? Download de gratis whitepaper of neem dan contact op met onze interieurexperts. Zij beantwoorden graag jouw vragen over het 1,5 meter kantoor en de quickscan. 


Neem contact op

De 1,5 meter kantoor quickscan

  • Afspraak: vraag de quickscan aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou
  • Prijsopgave: vanaf 495,- ontvang je een adviesrapport op maat
  • Ontwerp & plan: conform RIVM-richtlijnen voor het kantoor
  • Het 1,5 meter kantoor: je medewerkers kunnen snel weer veilig naar kantoor
  • Persoonlijk advies op basis van jouw digitale plattegrond en bestaand meubilair


Doe de quickscan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure