Kantoorruimte huren Arnhem Centrum, Velperweg 35

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Velperweg 35 in Arnhem Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 389 m2
  Huurprijs: € 3.890 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 526 m2
  Huurprijs: € 5.260 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 915 m2
  Huurprijs: € 9.150 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Velperweg 35 in Arnhem

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Velperweg in Arnhem? Dit kantoorgebouw bevindt zich op een uitstekende locatie. Vlakbij dit kantoorpand vind je het NS Station Velperpoort. Aan de Velperweg, de doorgaande weg van Arnhem naar Velp, zijn veel grote kantoorgebruikers gehuisvest. Hier vind je onder andere: advocaten, notarissen en bankiers. De kantoorruimten aan de Velperweg 35 zijn van allerlei luxe faciliteiten en services voorzien. Het zal jou dan ook aan niks ontbreken als je hier een kantoorruimte huurt. 

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 398 m2. De kosten van deze ruimte bedragen €3890,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd, want er zijn ook grotere kantoorruimtes beschikbaar van 526 m2  en 915 m2. Voor een bedrag van €5260,- of €9150,-  per maand huur jij al zo’n schitterende ruime kantoorruimte. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimten beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw.

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

Bij deze schitterend kantoorruimten aan de Velperweg in Arnhem zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot razendsnel internet, heb je 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is hier dus geen enkel probleem. En doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun jij jouw eigen werktijden bepalen. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Velperweg 35 in Arnhem!

Locatie en bereikbaarheid

Door de goede ligging is dit kantoorpand aan de Velperweg erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, uitstekend te bereiken. Op 300 meter afstand bevindt zich NS Station Velperpoort. Dit station heeft een directe verbinding met Arnhem-Centraal, Zutphen en Winterswijk. Tegenover het kantoorpand liggen ook nog enkele bushaltes. Deze lijnbussen hebben ook een rechtstreekse verbinding met Arnhem-Centraal en Velp. Vanaf de rijkswegen A12, A50 en de A325 ben je binnen 10 minuten in jouw kantoorruimte. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Velperweg in Arnhem? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Velperweg in Arnhem te huren? En jouw bedrijf te vestigen tussen alle andere grote kantoorgebruikers? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

De bijkomende services maken het aangenaam huren hier.

De kantoorruimten zijn heel functioneel ingericht, de ruimte is maximaal benut. Er is een goede balans tussen rust en werkruimte. Het pand is goed bereikbaar en je kunt eenvoudig parkeren. Prima huurplek

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Velperweg 35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen