Klaar met thuiswerken? Deze kantoren staan klaar voor jou!

  • Door Linda Kroon
  • dinsdag 11 augustus 2020

Kan jij nog niet terug naar kantoor vanwege het coronavirus of heb jij genoeg van het thuiswerken? Dan is het werken in een eigen kantoorkamer of een flexwerkplek een oplossing voor jou. Dit kent vele voordelen. Benieuwd naar de voordelen van werken op een externe locatie en de creatieve werkplekken? Lees dan gauw verder en laat je inspireren!


✅ Houdt werk en privé gescheiden 

Het thuiswerken kent voordelen, maar zeker ook nadelen. Het toch nog even wegtikken van de laatste mail om 5 uur loopt uit tot het ‘s avonds toch nog even inloggen en het willen afmaken van je werk. Door op een aparte locatie te werken, kan je letterlijk en figuurlijk het werk neerleggen en de deur achter je dichttrekken. Zo kan je je makkelijker losmaken van het werk door op een andere plek te werken dan thuis. Zo voelt je huis weer aan als een thuis en je kan je je werk doen op een externe locatie.

Klaar met werken? Trek de deur letterlijk en figuurlijk achter je dicht! Het werken in een aparte kantoorruimte of vanaf een flexwerkplek biedt veel voordelen.

✅ Stimuleer en prikkel de hersenen

Ken je dat? Je werkt elke dag aan de keukentafel, maar de creatieve ideeën raken op. Door te werken in een inspirerende en nieuwe werkomgeving prikkel je de hersenen. De prikkel in de hersenen stimuleert het creatieve denkproces en brengt je weer tot nieuwe inzichten. Het out of the box denken gaat je dus makkelijker af op een nieuwe locatie.

gedeeld kantoor schiekade 105 56373Werk je in een inspirerende omgeving? Dan zorgt dat voor meer creativiteit!

✅ Breng de focus terug

Het thuiswerken is handig als de oppas het laat afweten of als je nog een wasje wil draaien tussen de bedrijven door. Toch zorgt dit direct ook voor afleidingen en minder focus. Je kunt je nooit helemaal focussen op de stapels werk als de baby op de achtergrond huilt of vraagt om aandacht. Door op een andere locatie te werken kan je je weer focussen op je werk. Dat zorgt direct ook voor minder stress. Doordat je je niet kunt focussen op het werk, stapelt het werk zich op terwijl de afleidingen niet minder worden! 

✅ Het sociale aspect

Het kantoor is onbewust het sociale aspect in het dagelijks leven van veel mensen. Door het thuiswerken vereenzamen namelijk veel mensen. Door naar een externe locatie te gaan zorgt dit vaak voor meer interactie en nieuwe contacten. Voorbeelden van deze momenten zijn bijvoorbeeld het binnenkomen bij kantoorpanden, hier wordt je vaak al vriendelijk begroet. Daarnaast kom je vaak mensen tegen bij de koffieautomaat, maar ook wanneer je naar je flexwerkplek of kantoorruimte loopt is er tijd voor een kort praatje. Kortom, de interactie en het sociale gebeuren vindt veelal plaats in kantoorpanden in plaats van thuis! 

goedkope kantoorruimte huren kastanjelaan 400 53795Het kantoorleven zorgt voor sociale contacten. 

✅ Voorkom lichamelijke klachten

Niet iedereen heeft een fijne en ergonomische werkplek thuis. Vaak is het behelpen, je zit aan de keukentafel te werken op een stoel. Ergonomisch verantwoord is het absoluut niet. Voor een dag is het optioneel, maar werk je voor langere tijd thuis? Dan is het noodzakelijk om ergonomisch verstelbaar meubilair te hebben. Op flexplekken is dit vaak het geval! Ideaal om je lichaam op de juiste ergonomische wijze te laten werken. 

bedrijfsruimte huren gustav mahlerplein 28 58 60 44214Het werken op een ergonomische bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau komt ten goede van je gezondheid.

Huur een kantoorruimte of een flexwerkplek

Zie jij de voordelen ook in van het werken op een externe locatie, maar kan je nog niet terugkeren naar je eigen kantoor? Of ben je freelancer en toe aan een kantoor op een centrale plek? Dan volgen hieronder 5 uitgelichte kantoren die misschien wel wat zijn voor jou. Staat je favoriet er niet tussen? Bekijk dan al onze kantoren.


Bekijk al onze kantoren

Flexwerkplekken of het werken in een gedeelde kantoorruimte behoort nu weer tot de opties, natuurlijk wel met de 1,5 meter afstand.

1. Amsterdam - Gustav Mahlerplein 28 & 58-60 

Wil je flexwerken of toch een eigen kantoorruimte huren met eventueel een paar collega’s? Geen probleem! Aan de Amsterdamse Zuidas is dat mogelijk aan het Gustav Mahlerplein. Het kantoorpand is voorzien van alle gemakken en is oog voor detail. Laat je inspireren in het kantoorpand aan de iconische Zuidas. 

creatieve werkruimte huren gustav mahlerplein 28 58 60 44215Aan inspiratie geen gebrek in dit kantoorpand aan de Zuidas in Amsterdam.

2. Rotterdam - Schiedamse Vest 154

Een kantoorruimte huren op een centrale locatie in Rotterdam kan aan Schiedamse Vest 154. Dit pand is voorzien van diverse kantoorruimten voor verschillende metrages. Op de centrale locatie ben je omringt door gezelligheid van restaurants. Veel huurders in dit kantoorpand zijn werkend in de sector van kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, game development en meer. Iets voor jou? Sluit je dan aan en huur een kantoorruimte in Rotterdam aan de Schiedamse Vest. 

goedkope flexplekken schiedamse schilderstraat 57476Een mooi licht, fris en groen kantoor vind je aan Schiedamse Vecht in Rotterdam. 

3. Utrecht - Stadsplateau 7

Een eigen kantoorkamer huren in het centrum van Utrecht? Dan is het huren aan het Stadsplateau 7 wellicht iets voor jou! Dit kantoorpand is gestoken in een modern jasje en biedt flexibele huurvoorwaarden. Interessant? Vraag dan onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden! We helpen je graag verder! 

freelance werkplek huren in utrecht wtc 53706De services en faciliteiten in dit kantoorpand zijn van hoog niveau.

4. Eindhoven - Kastanjelaan 400

Of je nu op zoek bent naar een flexwerkplek of een kantoorruimte voor meerdere personen, Kastanjelaan 400 biedt het! Het kantoorpand is volledig gerenoveerd en aan inspiratie hier geen gebrek. Met de fijne sfeer die in het pand rondhangt kom je weer tot nieuwe inzichten. Maak naast het huren van een kantoorruimte gebruik van de relaxte bar, de sportschool en de 24/7 toegankelijkheid. Klinkt dit als muziek in je oren? Vraag onze experts naar de huurmogelijkheden! 

creatieve werkruimte huren kastanjelaan 400 53805Bepaal je eigen werktijden door de 24/7 toegankelijkheid! 

5. Den Haag - Koninginnegracht 19

Op een centrale plek in Den Haag vind je dit zakelijk, maar toch inspirerende kantoorpand aan de Koninginnegracht 19. Het huren van kantoorkamers en flexwerkplekken behoort tot de mogelijkheden. Wil je een gratis rondleiding plannen? Geen probleem! Graag helpen wij je verder!

klein kantoor huren koninginnegracht 19 42399Dit sfeervolle kantoorpand bereik je eenvoudig met het openbaar vervoer of eigen vervoer, aan jou de keuze! 

Buiten de deur werken? Dat kan! 

Tijd om werk en privé te scheiden. Het huren van een flexwerkplek of een eigen kantoorkamer zorgt ervoor dat je je beter kan focussen, nieuwe inspiratie kan opdoen en waar je letterlijk werk en privé gescheiden kunt houden. Staat jouw locatie of favoriet hier niet tussen? Bekijk dan al onze kantoorpanden, filter op jouw ideale locatie en bekijk de mogelijkheden. Hulp nodig? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Dus ben je klaar met thuiswerken? Huur dan een kantoorruimte op de gewenste locatie!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure