Kantoorruimte huren in Groningen? Profiteer van de vele voordelen van deze stad!

  • Door Rens Oosterik
  • maandag 20 mei 2019

Groningen beschikt momenteel over een uitstekend maar beperkt aanbod aan moderne kantoorruimtes, wacht daarom niet te lang met het zoeken naar een geschikt kantoorpand. Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen en telt ongeveer 230.000 inwoners. Het is daarmee veruit de grootste stad van Noordelijk Nederland. SKEPP biedt een jou een selectie van de kantoorruimten in Groningen. In dit blog worden de meest gewilde stadsdelen en kantoorpanden uitgelicht, lees daarom snel verder.


Profiteer van de voordelen van een kantoorruimte in Groningen Centrum

Geniet van de gezellige sfeer en de levendige omgeving van Groningen Centrum. De Vismarkt is het middelpunt van de stad waar veel winkelstraten zijn te vinden, hier zijn grote winkelketens gevestigd. Daarnaast zijn er veel terrassen en restaurantjes te vinden waar je goed kan eten, ideaal voor een zakelijke lunch of diner. Momenteel zijn er nog maar 2 kantoorpanden beschikbaar in Groningen Centrum. Hieronder lees je meer over deze kantoorpanden.

Leonard springerlaan 23 Groningen 11Een van de weinige kantoorpanden in Groningen Centrum waar momenteel kantoorruimtes te huur worden aangeboden.

Om deze redenen huur je een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan in Groningen

Op zoek naar een representatief kantoorpand? Dan is een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan echt wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en staat ook wel bekend als ‘Martini Staete’ en maakt deel uit van het businesspark ‘Martini Trade Park’. Je maakt hier gebruik van verschillende services en faciliteiten. Bij de royale entree is een bemande receptie aanwezig die jou kan ondersteunen bij verschillende taken. Hierbij kun je denken aan het verwerken van de post of het opnemen van binnenkomende telefonie.

Daarnaast is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij en je collega’s kunnen genieten van een vers bereide lunch. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze lunch te bestellen voor tijdens een vergadering in een van de vergaderruimten die jij tot je beschikking hebt. Het kantoorpand ligt direct aan het op- en afrit van de A7 waardoor jij met de auto binnen enkele minuten bij jouw nieuwe kantoorruimte bent.

In het kantoorpand zijn momenteel al meerdere bedrijven actief, zoals Staatsbosbeheer, AOB, FNV, de Gasunie en Kamer van Koophandel. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren van 341 m2 tot 857 m2 vanaf €3410,-. Er zijn momenteel nog maar een beperkt aantal kantoorruimtes beschikbaar, wees er daarom snel bij en neem contact op met een van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Leonard springerlaan 23 Groningen 3De fraaie entree van het kantoorpand aan de Leonard Springerlaan Groningen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte in Groningen Centrum? Dan moet je het kantoorpand aan de Turfsingel zeker eens bekijken. Hier kun je werken in een prettige omgeving met een hoog servicelevel. Zo beschikt elke kantoorunit over een luxe uitgevoerde keuken waar je elke middag een verse lunch kunt bereiden. Daarnaast is de kantoorunit 24/7 bereikbaar, waardoor je je eigen werktijden kan bepalen. Ideaal voor wanneer je in de avonduren wilt doorwerken om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Het strak vormgegeven kantoorpand beschikt momenteel over 8 kantoorunits van 33 m2 tot 36 m2. De huurprijs bedraagt hier maar €800,- per maand, dit is een all-in huurprijs. Het bedrag is dus inclusief alle servicekosten, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Hierbij adviseren we om voor een huurtermijn van een jaar te kiezen, dit is over het algemeen het financieel aantrekkelijkst.

Richard klink turfsingel sfeertekening10Sfeertekening van een van de units van het kantoorpand aan de Turfsingel in Groningen, ingericht met meubilair van Officeplanner.

Waarom het aantrekkelijk is om een kantoorruimte te huren in Groningen Europapark

Europapark is een buurt in Groningen waar veel bedrijven zich willen vestigen. Dit stadsgedeelte is erg goed bereikbaar. Zo beschikt deze buurt over een eigen treinstation, station Groningen Europapark. Reis je liever met de auto naar jouw kantoorruimte? Dan zijn de A7 en de A28 snel bereikbaar. Daarnaast is dit stadsgedeelte bekend door het stadion van FC Groningen: het Noordlease Stadion. Geïnteresseerd geraakt in het huren van een kantoorruimte in dit stadsgedeelte? Lees dan snel verder, momenteel is er nog maar 1 kantoorpand beschikbaar in Groningen Europapark.

Huur een kantoorruimte op een unieke locatie aan de Boumaboulevard in Groningen

Wanneer jij een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan de Boumaboulevard in Groningen, geniet je van een prachtig uitzicht. Je huurt hier namelijk in het voetbalstadion van FC Groningen. Vanuit jouw kantoorruimte kun je hier de trainingen kijken en kijk je uit op de grasmat en de tribunes. Er zijn momenteel al verschillende bedrijven gevestigd in dit kantoorpand die allemaal profiteren van deze inspirerende werkomgeving.

Wanneer je kantoorruimte huurt aan de Boumaboulevard 63-109 in Groningen, dan huur je in het stadion van FC Groningen. Prachtig toch? Je hebt hier uitzicht op de groene grasmat en de tribunes. 

Geen voetballiefhebber? Dan profiteer je alsnog van de voordelen van het huren van een kantoorruimte op deze bijzondere locatie. Zo zijn er in het stadion verschillende bijzondere faciliteiten aanwezig waar jij gebruik van kan maken. Je vindt er een bioscoop, casino en wokrestaurant, waardoor er altijd wat te doen is na werktijd. Hierdoor heb je een goede afwisseling tussen hard werken en ontspanning. Wel zo fijn tussen de stressvolle dagen door.

Ben jij nou al helemaal overtuigd geraakt over het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand? Wacht dan niet te lang want er zijn nog maar 2 kantoorruimtes beschikbaar in het Noordlease Stadion. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, dit zijn de 2 beschikbare kantoorruimten:

  • Kantoorruimte 1.02, met een grootte van 18 m2 voor €330,- per maand;
  • Kantoorruimte 1.05, met een grootte van 32 m2 voor €620,- per maand.
Kantoorruimte huren Bouma Boulevard GroningenAan de Boumaboulevard huur je in het stadion van FC Groningen!

Geniet van de rustige omgeving van de kantoorpanden in Groningen Zuid

Net buiten het stadscentrum is het Noorderplatsoen gevestigd, het groene hart van de stad. Deze plek is gelegen in het zuidelijke gedeelte van de stad en jij hebt de kans om hier dichtbij een kantoorruimte te huren! Je hebt dan de mogelijkheid om tussen de middag heerlijk te ontspannen en een wandeling te maken tussen de brede grasvelden en vijvers. Ben jij benieuwd naar de kantoorpanden in Groningen Zuid? Bekijk dan hieronder deze uitgelichte kantoorpanden.

Huur een kantoorruimte aan de Paterswoldseweg tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of een (flex)werkplek  dat is voorzien van verschillende faciliteiten, maar je wilt niet teveel betalen? Bekijk dan eens het kantoorpand aan de Paterswoldseweg in Groningen Zuid. Je huurt hier al een kantoorruimte vanaf €239,- per maand en een (flex)werkplek vanaf €129,- per maand. Deze huurprijs is inclusief gas/water/internet, schoonmaakservice en receptiediensten. Je profiteert hier van de laagste huurprijs wanneer je hier voor 1 jaar huurt.

Kantoorruimte huren Paterswoldseweg GroningenEnkele sfeerbeelden van het moderne kantoorpand aan de Paterswoldseweg in Groningen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte in het moderne kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen?

Het kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen kenmerkt zich door de asymmetrische bouw. Het is gebouwd in 2001 en heeft een moderne uitstraling. Je komt het kantoorpand binnen via de centrale entree met granieten vloeren en afgewerkte wanden. Daarnaast is er een binnentuin aanwezig waar jij tussen de middag kan genieten van een verse lunch. Maak deze lunch zelf in een van de moderne pantry’s of haal deze in het bedrijfsrestaurant van dit kantoorpand.

PantryDe moderne pantry van het kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen.


Jouw toekomstige kantoorruimte is goed bereikbaar. Kom je met de auto? Dan ben je vanaf de A7 en A28 binnen enkele minuten bij het kantoorpand. Daarbij heb je een eigen parkeerplaats tot je beschikking, zodat er hier altijd plek is voor jou. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Dan ligt er het treinstation Groningen op 3,9 km afstand. Dit treinstation is het snelste bereikbaar per bus, waarbij de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 6 minuten loopafstand ligt.

Kantoorpand 1Geniet van de voordelen van de kantoorruimtes in het asymmetrische kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen.

Wil jij een kantoorruimte in Groningen? Neem dan contact op met SKEPP!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit blog over het huren van een kantoorruimte in Groningen? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Zij helpen jou graag bij het vinden van jouw perfecte kantoorruimte in Groningen.


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure