VERHUURD
Super deal

Zwolle Centraal Station, Hanzeplein 11-27

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)

Aan het Hanzeplein iets nabij het centrum van Zwolle en vlakbij de snelweg A28; ligt dit moderne kantoorgebouw. Bovendien is treinstation Zwolle snel te bereiken, vanuit de kantoorruimte. Het pand is gebouwd in 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4539 m2. 'Dit is de plek van early adaptors, gedreven vakidioten en innovatieve organisaties,' luidt het motto binnen dit kantoor. Past u in dit plaatje?

Huurprijzen

Het is mogelijk om in dit kantoor in Zwolle te flexwerken. Liever een vaste werkplek? Geen probleem, die huur je voor slechts €299,- in de maand. Voor een kantoorkamer of kantoorruimte op maat kunt u een maatwerkvoorstel indienen. Ga dus voor een kantoorruimte, die aansluit bij uw wensen. Neem hiervoor contact op met SKEPP!

WiFi en receptiediensten

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan het Hanzeplein in Zwolle, maak je gebruik van de volgende services: parkeren, WiFi, koffie/thee/water en receptiediensten. Je kunt bijvoorbeeld jouw gasten laten ontvangen door de receptionisten. Als je een kantoorruimte huurt, maak je ook gebruik van deze services. Daarnaast zijn er ook nog vergaderzalen en pantry’s aanwezig. Ben je druk en heb je geen tijd om te sporten? In dit kantoorpand zit Fit20 gevestigd. Hier ben je 20 minuten aan het ‘sporten’ zonder te zweten en hou je toch je lichaam op de juiste manier gezond. Op de begane grond is er ook een kantine aanwezig. Hier kun je lunchen of een borrel drinken. Het is een gezellige ruimte, met onder meer een bar en tafeltjes.

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer reizen naar je werkplek is zeker te doen. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen en het station maar 10 minuten. Mocht je liever met de auto reizen, met 4 minuten rij de oprit van de snelweg op. Wanneer je een lekkere frisse neus wilt halen in de je pauze kun je dat het beste in het Spoolderbos doen. Het is slechts een paar minuten lopen en is een prachtige locatie.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Hanzeplein in Zwolle?

Ben jij enthousiast geworden over de huur mogelijk in het pand aan het Hanzeplein in Zwolle? Stel dan nu je vragen en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in je zoektocht.

1 beoordelingen Hanzeplein

Ruim aantal parkeerplekken en een gezellig bedrijfsrestaurant!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!