Super deal

Zwolle Centraal Station, Hanzelaan 351-361

5 (1)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 190 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 750 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Hanzelaan in Zwolle (Centraal Station)

Aan de Hanzelaan in Zwolle staat dit prominente kantoorpand dat zich kenmerkt door de rondingen en grote glaspartijen: een ware eyecatcher! Het pand is gebouwd in 1995 en beschikt over een totale oppervlakte van 5000 m2 dat onderverdeeld is in 5 verdiepingen. Het kantoorpand maakt onderdeel uit van kantorenpark Hanzeland dat beschikt over vele kantoorpanden met een grote diversiteit aan huurders. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit moderne kantoorpand werk je samen met grote partijen als Landal GreenParks, NS, Kadaster en Arcadis op dit kantorenpark.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw aan de Hanzelaan worden kantoorunits van verschillende metrages aangeboden. Een kantoorkamer met 1 werkplek is al te huur voor maar €250,- per maand, terwijl je een kantoorruimte voor 2 personen huurt vanaf slechts €500,- per maand. Elektriciteit, gas en schoonmaak van de algemene ruimten zitten bij deze huurprijs inbegrepen. Je weet dus precies waar je voor betaalt! Je hebt hier ook de mogelijkheid om een werkplek te huren voor een maandelijks bedrag van €190,-, ook wel een shared office model genoemd. Op dit moment is er ook een leuke actie, wanneer je een jaarcontract afsluit voor een kantoor met minimaal 4 werkplekken, ontvang je één jaar lang een verse lunch. Wie wil dat nou niet?

Post- en pakketverwerking, verse lunch en parkeren

De kracht van dit kantoorpand aan de Hanzelaan in Zwolle is dat de huurder hier zoveel mogelijk ontzorgt wordt. Wanneer je besluit om hier een kantoorruimte te huren, dan wordt de post voor je onderneming gesorteerd, worden de gasten netjes en vriendelijk ontvangen door de ClubManager en kan gebruik worden gemaakt van glasvezelinternet. Bovendien zijn er diverse vergaderruimten en is het pand 24/7 toegankelijk. Als kers op de taart beschikt het kantoorpand ook nog over een eigen parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid

De Hanzelaan is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station, dat tevens ook goed bereikbaar is met de buslijnen 2, 4 en 8. Ga je liever met de auto naar het werk? Vanaf het kantoorpand ben je binnen 10 minuten rijden op de A28 of N35. De Schelle-Zuid en Oldeneel is een gezellige buurt waar genoeg vertier is. Naast dat het centrum van Zwolle zich op loopafstand van het kantoorpand bevindt, ligt ook een park in de buurt en zijn er diverse horecavoorzieningen. Bij het Azaleapark kun je terecht voor een wandeling in de frisse buitenlucht of ga een hapje eten bij De Harmonie of Kip2day een paar straten verderop. Om de hoek van het kantoorpand is Boni Supermarkten gelegen waar je na het werk terecht kunt voor de wekelijkse boodschappen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hanzelaan in Zwolle?

Zoek je een kantoorruimte aan de rand van het centrum aan de Hanzelaan in Zwolle? Dan ben je hier aan het goede adres! Plan een rondleiding in en bekijk het pand met je eigen ogen. Waar wacht je nog op?

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Hanzelaan in Zwolle Centraal Station

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Hanzelaan in Zwolle Centraal Station.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Hanzelaan

Ontzettend gaaf ingericht, beschikt over vele services

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!