Arnhem IJsseloord, Meander 251

6825MC Arnhem IJsseloord

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Meander (IJsseloord)

Kantoorruimte vinden in Arnhem een pittige opgave? Bekijk dit kantoor aan de Meander dan eens! Hier worden leuke flexwerkplekken en kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het betreft een kantoorpand uit 2002 met een totale gebruikersoppervlakte van 3814 m2. Dit kantoorgebouw is gelegen in de buurt IJsselnoord. Dit is een gezellige buurt met vele leuke restaurants als Grand Café Facility Point en Sjonnie’s Bar. 

Huurprijzen, kantoor Meander, Arnhem 

In dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem huur je een flexplek voor 5 dagen per week al voor slechts €125,- per maand. Liever een afgesloten kantoorruimte? Dan kun je kiezen voor een ruimte van 37 m2. Hiervan zijn er momenteel 2 beschikbaar. Voor deze ruimte van 37 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €900,-. Je profiteert in dit pand van een lagere huurprijs wanneer je voor tenminste 1 jaar een kantoorruimte huurt. Echter, flexibel kantoorruimte huren is zeker mogelijk. 

Meander: restaurant en fitness

De voorzieningen in dit pand zijn van hoog niveau. Zo bevindt zich in het kantoorpand een mooi restaurant waar jij als huurder heerlijk kunt lunchen. Ben jij iemand die het fijn vindt om na werktijd nog een uurtje te sporten? Ook dan zit je hier goed. Er is namelijk een fitnessruimte aanwezig. Bovendien is er bij dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem gratis parkeerruimte, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. Caarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Dit biedt veel vrijheid, je kunt op deze manier namelijk zelf bepalen op welke tijden jij naar kantoor gaat.  

Locatie en bereikbaarheid, Meander, Arnhem

Dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem ligt voor zowel autoreizigers als treinreizigers op een gunstige locatie. Vanaf de A12, A348 en de A50 ben je met de auto in minder dan 10 minuten op kantoor. Met de trein kun je het beste reizen naar treinstation Westervoort. Dit station is slechts 3 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw. Het is prettig huren dus, in deze prachtige stad aan de Rijn. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Meander? 

Denk jij dat deze beschikbare kantoorruimte van 37 m2 perfect is voor jouw onderneming? Of ben jij al een tijdje op zoek naar een flexwerkplek op een mooie locatie in Arnhem? Dat biedt dit kantoorpand misschien wel de oplossing! Kom gerust een kijkje nemen, plan hiervoor gratis een rondleiding in. 

Kantoorkamer huren in Arnhem voor €950,- per maand Meander 251 Arnhem IJsseloord Toplocatie!

6 beoordelingen Meander

Ruim opgezette kantoorruimtes en veel kastruimte beschikbaar

Goed onderhouden ruimtes te huur in dit pand.

Mooi fitness en leuk barretje aanwezig ook, heerlijk om na werktijd even te sporten en lekker een biertje te drinken

Goed bereikbaar, direct langs de A12.

Als je iedere dag met de auto naar kantoor reist, is dat wel belangrijk vind ik.

Top rijtje met voorzieningen, van fitness tot restaurant.

Leuke omgeving met vele andere bedrijven en toch ook veel gezelligheid!

Ook ideaal dat de supermarkt vlakbij ligt, snel even boodschap halen uit werk is altijd handig.

Representatief pand met veel voorzieningen, voor ons top!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!