5x kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam

  • Door Madée Reinerink
  • vrijdag 17 juli 2020

Aan de rand van Rotterdam is het stadsdeel Waalhaven gelegen. Met een kantoorruimte in Waalhaven beschik je al gauw over een schitterende locatie met uitzicht over het water, de haven en de stad. Het stadsdeel is geschikt voor bedrijven om er te vestigen en door te groeien. Ben jij nog op zoek naar een kantoorruimte? Wij vertellen je in dit blog waarom de kantoorlocatie Rotterdam Waalhaven geschikt is voor jouw onderneming en we lichten een aantal prachtige kantoorpanden uit in Waalhaven. Doe er je voordeel mee! 


Kantoorruimte huren in WaalhavenVooral bij bedrijven die werkzaam zijn in de haven is Waalhaven Rotterdam enorm in trek.

Rotterdam Waalhaven 

Rotterdam Waalhaven is de grootste gegraven havenbassin. In het stadsdeel lopen de haven en stad in elkaar over. Tot aan de jaren ‘90 was de voornaamste werkactiviteit in het stadsdeel Waalhaven gerelateerd aan de industriële sector. De industriële werkzaamheden namen af, waardoor havenbedrijf Rotterdam, de gemeente en het bedrijfsleven deze kans hebben benut om het bedrijfsleven in Waalhaven te herontwikkelen. Momenteel is Rotterdam Waalhaven uitgegroeid tot hét centrum van de Rotterdamse haven voor bedrijven met havengerelateerde zaken als zakelijke dienstverlening, distributie en lichte industrie.   

De locatie Rotterdam Waalhaven is niet alleen gewild bij gerelateerde bedrijven aan de haven, maar er zijn ook ondernemingen gevestigd die hier zitten voor de locatie en het uitzicht. 

Bereikbaarheid 

De Waalhaven is de motor wat betreft de werkgelegenheid van Rotterdam. Dagelijks komen er zo’n 12.000 mensen voor hun werk naar Waalhaven. De meesten reizen met het openbaar vervoer, op de fiets of de scooter naar hun werk. Zo is het stadsdeel uitstekend bereikbaar met de auto. Binnen een mum van tijd bevind jij je namelijk op de A4, A15, A16 en A29. 

De verbinding via het water zorgt ervoor dat de scheepvaart vrije toegang heeft tot de Nieuwe Waterweg. Schepen worden niet belemmerd door sluizen of bruggen. In de zuidzijde van het stadsdeel loopt havenspoorlijn Rotterdam. De Rotterdamse havenspoorlijn is een ruim 40 kilometer lange goederenspoorlijn. 

Schermafbeelding 2020 07 17 om 09.48.12Door de meerdere snelwegverbindingen is Rotterdam Waalhaven uitstekend te bereiken met de auto.

Voorzieningen 

Afgelopen jaren heeft de Waalhaven een indrukwekkende metamorfose ondergaan. Naast kleine en middelgrote bedrijven zijn er ook internationale ondernemingen gevestigd in Waalhaven. Een kantoor in Waalhaven is een mooi visitekaartje voor elke onderneming. De horecavoorzieningen nodigen uit tot een uitstapje met collega’s of klanten. In het gehele gebied is centraal cameratoezicht, hierdoor hoef jij je dus niet druk te maken over de veiligheid van werknemers, goederen of kantoorruimte. Een geruststellende gedachte, toch?  

5 kantoorruimten aan de Waalhaven

We hebben de voordelen van een kantoorruimte huren in Rotterdam Waalhaven voor je opgesomd. Zo profiteer je van de centrale ligging, goede bereikbaarheid en vele voorzieningen. Nu zetten we voor jou 5 kantoorruimte op een rijtje die het bezichtigen waard zijn, als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Waalhaven!   

1 | Grote kantoorruimte aan de Rotterdam Waalhaven O.z. 83 

Een grote kantoorruimte huren aan de Waalhaven? Dan is dit mooie kantoorpand aan de Waalhaven O.z. 83 uitermate geschikt voor jouw bedrijf! Het kantoorgebouw genaamd ‘Docksworks’ is voorzien van prachtige eigentijdse kantoorruimtes. Bij het zien van het prachtige uitzicht ben je meteen verkocht! De kantoorruimte beschikt daarnaast over verschillende services en faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken. Denk aan een luxe pantry, parkeergelegenheid en aanwezige vergaderruimten. Huur jij hier binnenkort een kantoorruimte? Dan zal het jouw bedrijf aan niets ontbreken!


Bekijk het kantoorpand Waalhaven O.z. 83   

Waalhaven O.z. 83 Het schitterende uitzicht vanuit jouw toekomstige kantoor aan de Waalhaven O.z. 83!

2 | 24/7 toegankelijkheid met een kantoor aan de Waalhaven 77 

Het moderne en functionele kantoorpand aan de Waalhaven 77 is een aantrekkelijke locatie voor jouw organisatie als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Waalhaven. Naast het gebruik van je kantoorruimte profiteer je in dit kantoorpand ook van andere faciliteiten. Zo zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig. Ideaal wanneer je een presentatie aan klanten wilt geven of wat wilt bespreken met een collega. Daarnaast profiteer je op deze locatie van veel flexibiliteit, doordat het pand 24/7 toegankelijk is. Wat wil je nog meer? 


Huur een kantoor aan de Waalhaven 77

3 | Representatieve kantoorruimte aan Waalhaven Zuidzijde 2 

Met een prachtig uitzicht over de wereldhaven van Rotterdam huur je op een aantrekkelijke plek aan de Waalhaven Zuidzijde 2. Het kantoorpand heeft een frisse, moderne en attractieve uitstraling. Met 24 uur toegang tot je kantoor kun je zelf je werktijden bepalen! Andere faciliteiten van het kantoorpand zijn: parkeergelegenheid, wifi en vergaderruimte. Een kantoorruimte aan de Waalhaven Zuidzijde geeft jouw bedrijf de uitstraling die het verdient! 


Bekijk het kantoorpand!

Zuidzijde 2 Waalhaven Een frisse, moderne en attractieve uitstraling in het kantoorpand aan de Waalhaven Zuidzijde 2.

4 | Een kantoorruimte op maat aan de Waalhaven Zuidzijde 10 

In dit kantoorpand aan de Waalhaven Zuidzijde 10 heb je de mogelijkheid om kantoorruimte op maat te huren. De deelverhuur is mogelijk vanaf 566 m2. Ook voor een kleinere kantoorruimte is het mogelijk om hier kantoorruimte te huren. Het kantoorpand is voorzien van een brede ingang, een grote centrale hal met receptie. Vanuit de centrale hal bereik je met de lift of trap de kantoorruimten. Nieuwsgierig?  


Kantoorruimtes aan de Waalhaven Zuidzijde 10

5 | Van Weerden Poelmanweg 25-31

Eén van de meest bekende gebouwen in het Rotterdamse Waalhaven is gelegen aan de Van Weerden Poelmanweg 25-31. Het huren van een kantoorruimte in dit pand brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is er parkeergelegenheid voor de deur en maak je gebruik van de aanwezige pantry’s. Waar jij ‘s ochtends de dag begint met het zetten van een kop koffie of thee en in de middag de lunch voorbereidt. Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Weerden Poelmanweg? 


Bekijk het kantoorpand!

Kantoorruimte Waalhaven Beschikt jouw toekomstige kantoorpand over parkeergelegenheid?

Wil jij een kantoorruimte huren in Waalhaven? 

Een kantoorruimte Rotterdam Waalhaven is het gewenste visitekaartje voor elke onderneming. Ben jij na het lezen enthousiast geworden van één van deze kantoorruimten? Of wil je graag hulp bij jouw zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Waalhaven? Samen met jou gaan wij graag op zoek naar de perfecte kantoorruimte in Rotterdam Waalhaven voor jouw onderneming!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure