Kantoorruimte huren Rotterdam Waalhaven, Van Weerden Poelmanweg 25-31

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Weerden Poelmanweg 25-31 in Rotterdam Waalhaven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 417 m2
  Huurprijs: € 3.440 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 785 m2
  Huurprijs: € 6.476 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 786 m2
  Huurprijs: € 6.484 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam (Waalhaven)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand, één van de meest bekende gebouwen in het Rotterdamse Waalhavengebied. Er is hier  een totaal 3118 m2 aan kantoorruimte, waarvan momenteel 2074 m2 beschikbaar is. Wat dit kantoorgebouw zo aantrekkelijk maakt? De ideale ligging. Je huurt hier namelijk een kantoorunit op een goed bereikbare locatie, met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 2074 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over alle 4 de bouwlagen. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 21 m2 voor een maandelijks bedrag van €173,-. Op de 2e verdieping is in totaal 786 m2 beschikbaar, het is mogelijk om hier een kleine kantoorunit te huren, of de hele oppervlakte voor €6484,- in de maand. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid, een lift en pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo heb je de mogelijkheid om te parkeren voor de deur en kun je gebruik maken van de aanwezige pantry’s. Een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten of de lunch in de middag voor te bereiden. Zit jouw droomkantoor op de 3e verdieping, maar je ben je minder valide? Geen probleem! De aanwezige liftinstallatie zorgt voor een makkelijke verbinding tussen alle 4 de verdiepingen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in het hart van het Waalhavengebied in Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met verschillende rijkswegen zoals de A15 en A4. Deze zijn binnen enkele minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een korte loopafstand van slechts 4 minuten. In de nabije omgeving zijn er verschillende koffietentjes waar je gezellig kunt zitten met klanten of met collega's na werktijd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam Waalhaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Weerden Poelmanweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Weerden Poelmanweg.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Een mooi groot kantoorgebouw met prachtige ruimtes!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Weerden Poelmanweg 25-31

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen