Samenwerking SKEPP en Merin levert deal op in Capelle

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 23 november 2016

SKEPP en Merin helpen DIT IS WIJS Groep aan geschikte kantoorruimte in Capelle aan den IJssel

Onlangs heeft DIT IS WIJS Groep de handtekening gezet onder een huurovereenkomst van Merin. Het bedrijf zal zich de komende jaren vestigen in het kantoorpand aan de Rivium Boulevard op bedrijventerrein Rivium in Capelle aan den IJssel. DIT IS WIJS Groep huurt een kantoorruimte van 687 m2 op de begane grond.


buitenzijde kantoorpand rivium boulevard capelle huur SKEPP2De buitenzijde van het kantoorgebouw op bedrijventerrein Rivium, vlakbij Rotterdam.

SKEPP zeer content met samenwerking Merin en DIT IS WIJS Groep

De afgelopen tijd is er een intensieve samenwerking geweest tussen Merin, DIT IS WIJS Groep en SKEPP over de te huren kantoorruimte op bedrijventerrein Rivium in Capelle aan den IJssel. SKEPP is dan ook zeer tevreden over hoe deze samenwerking is verlopen. "Het was heel prettig samenwerken met Bart Spronk van Merin en Frank Voskuil, de directeur van DIT IS WIJS Groep", zegt Thijs van Eerden, Head of Sales van SKEPP.

verbouwing kantoor bedrijventerrein rivium rotterdam SKEPP2Momenteel wordt er verbouwd in het kantoorpand op bedrijventerrein Rivium.

Modern kantoorpand op een gunstige locatie vlakbij Rotterdam

Het grote voordeel van het huren in Capelle aan den IJssel op bedrijventerrein Rivium is de gunstige ligging ten opzichte van de tweede stad van Nederland, Rotterdam. DIT IS WIJS Groep betrekt een modern kantoorpand, waar onder meer een bedrijfsrestaurant, een loungeruimte, een dakterras en parkeerruimte aanwezig is.

"De kantoorruimte van DIT IS WIJS Groep is een ruimte op de begane grond, met veel glas en dus veel lichtinval. Een prachtige ruimte, die doorgroeimogelijkheden biedt voor het bedrijf", aldus Van Eerden. Hij was onlangs op deze locatie met andere vastgoedconsultants van SKEPP en zag dat de toekomstige ruimte van DIT IS WIJS Groep momenteel verbouwd wordt.

kantoorgebouw rotterdam capelle rivium boulevard begane grond 687m3De toekomstige ruimte van DIT IS WIJS Groep in het moderne kantoorpand nabij Rotterdam.

DIT IS WIJS Groep: een uniek bedrijf in de onderwijssector

DIT IS WIJS Groep is een bedrijf dat een combinatie vormt van bedrijven en platformen in zowel het primair als het voortgezet onderwijs. Hiermee is DIT IS WIJS Groep een unieke onderneming, dat zich onder meer kan inzetten als onderwijsexpert. Ook regelt het workshops en is DIT IS WIJS Groep te benaderen indien tijdelijke onderwijzers nodig zijn.

Lees ook: SKEPP tech | Zo bezichtigen we vastgoed in 2026

Lees ook: SKEPP community | Quiver: "Over 5 jaar zijn wij de standaard in het uitwisselen van bestanden"

Lees ook: SKEPP design | Kroonluchter Offices For You Breda overblijfsel van vroegere bierbrouwerij

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure