Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 156-186

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 575 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 4.996 p.m.

Kantoorruimte huren vlakbij Rotterdam? Huur in dit moderne kantoor in Capelle aan den IJssel!

Goedkoper huren dan in Rotterdam, maar toch dicht bij de tweede stad van Nederland werken? Dan is het huren van een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw aan de Rivium Boulevard een zeer gunstige optie. Maak naast de kantoorruimte gebruik van de loungeruimte, het dakterras en de goede bereikbaarheid, wanneer u besluit om hier te huren.

Let op: aantrekkelijke huurprijzen voor kantoorruimten!

Op dit moment zijn er kantoorkamers te huur vanaf 42 m2. De huurprijs van deze ruimten bedraagt €105,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten). In totaal is er 12.392 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en huurprijzen kunt u contact met ons opnemen!

Op zoek naar een kantoorruimte op maat? Huur exclusief bij SKEPP!

Qua huurprijs kan dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel een gunstig alternatief zijn voor de veel duurdere kantoren in Rotterdam. U betaalt namelijk slechts €105,- per m2 per jaar voor het huren van een kantoorruimte op maat. Het voordeligst huurt u hier een kantoorruimte voor de flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar.

Loungeruimte, bedrijfsrestaurant, dakterras en parkeerruimte

Over het voorzieningenniveau in dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel hoeft u niet te klagen. Tijd voor ontspanning? Bezoek dan de loungeruimte. Trek in een hapje eten? Ga dan naar het bedrijfsrestaurant. Is het zonnig weer? Lunch dan lekker in de buitenlucht op het dakterras. Bovendien zijn er 212 parkeerplaatsen bij dit kantoorpand, waar u uw auto kunt parkeren.

Gunstige ligging: de snelweg A16 is in de nabijheid van het kantoor

De bereikbaarheid is goed, vanwege de ligging vlakbij de snelweg A16 en de mogelijkheden om per bus en metro te reizen. Rotterdam The Hague Airport is in ruim een kwartier rijden te bereiken.

Plan een gratis rondleiding in door dit moderne kantoorpand!

Wilt u dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel in het echt bekijken? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor bij SKEPP. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants.

5 beoordelingen Rivium Boulevard

Hip en ontzettend ruim!

Het bedrijfsrestaurant is erg lekker en ook makkelijk om naar toe te gaan met klanten.

Strak kantoorgebouw!

Overzichtelijk en comfortabel

Ziet er strak uit

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!