Nieuwe vestiging Atoomclub in Amersfoort opent in april

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 maart 2016
  • 10

Het kantoorbelevingsconcept Atoomclub opent op 1 april haar nieuwste vestiging aan de Maanlander in Amersfoort, op bedrijventerrein Calveen. Het is het derde kantoorgebouw van het concept, dat ook gevestigd is aan de Atoomweg in Utrecht en aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West. Dus u huurt bijvoorbeeld al een werkplek in Utrecht of een kantoorruimte in Amsterdam en vanaf april ook in Amersfoort.


loungeruimte banken stoelen begane grond kantoor amsterdam overschiestraatDe loungeruimte op de begane grond van Atoomclub Amsterdam.

Een full service werkplek of kantoorkamer huren in Amersfoort

Wanneer u geïnteresseerd bent om kantoorruimte te huren in Amersfoort, dan is het waardevol om te weten dat u voordelig een kantoorruimte huurt in Atoomclub Amersfoort. Een full service werkplek huurt u voor slechts €250,- per maand. Deze prijs is inclusief koffie, WiFi, receptie, meubilair, printen en vergaderen. Kortom, een gunstige optie voor starters en zzp'ers.

amsterdam kantoor vergaderruimte presentatiemogelijkheden stoelen tafel Een vergaderruimte in de Atoomclub-vestiging in Amsterdam.

Daarnaast huurt u een kantoorkamer (vanaf 10 m2) in Atoomclub Amersfoort vanaf slechts €495,- per maand. Ook is er kantoorruimte op maat beschikbaar, de huurprijs hiervoor bedraagt €140,- per m2 per jaar. Bij deze prijs zit het volledige servicepakket inbegrepen. Lijkt het u wat? Plan dan een gratis (!) rondleiding in Atoomclub Amersfoort.

Een Atoomcampus op het grootste bedrijventerrein van de provincie Utrecht

In Atoomclub Utrecht huurt u een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. In combinatie met de renovatie van dit kantoor, zal het buitenterrein van 39.500 m2 heringericht worden. Dit geheel wordt de Atoomcampus genoemd, dat ligt op het grootste bedrijventerrein van de provincie Utrecht: Lage Weide. Faciliteiten als een restaurant, conferentieruimten en ontmoetingsplekken kenmerken de Atoomcampus in Utrecht.

Een ecosysteem waar ondernemingszin, creativiteit en samenwerking kunnen floreren

Initiatiefnemer Square One, de eigenaar van het kantoorconcept Atoomclub, wil samen met eigenaren Vitens en EventRent het gebied omturnen tot een 'ecosysteem waar ondernemingszin, creativiteit en samenwerking kunnen floreren. Dit zal moeten leiden tot een verdere groei en ontwikkeling van de bedrijven die gevestigd zijn op de Atoomcampus', is te lezen in een artikel van Vastgoedjournaal.

lunchruimte personen lunch utrecht kantoorgebouwGezellig samen lunchen, zoals in Atoomclub Utrecht, is straks ook mogelijk in de Atoomclub-vestiging in Amersfoort.

Ook grote bedrijven naar de Atoomcampus trekken in Utrecht

Een ambitie van de initiatiefnemers is om grote bedrijven in het MKB naar de Atoomcampus te trekken. De services en diensten van de Atoomclub zullen daarom naar een hoger niveau getild moeten worden. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van de expertise van SKEPP, dat al vaker kantoorconcepten in leegstaande kantoorpanden heeft gerealiseerd, zo is te lezen op Vastgoedjournaal.

Lees ook dit nieuwsbericht: Atoomclub Amsterdam zoekt twee flexibele ClubManagers

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!