AtoomClub Nederland: inspirerende plek, hechte community

  • Door Joost Lansink
  • woensdag 1 oktober 2014

De Atoomclub is het antwoord op de vraag van kleine organisaties en zelfstandige professionals naar een inspirerende, flexibele kantoor- en ontmoetingsruimte. Eigenaar Arjan Kuilman, tevens partner bij Square one legt uit: “Het is een plek waar je rustig kunt werken, vergaderen of waar je met andere Atoomclubleden tijdens de lunch of een borrel van gedachten kunt wisselen. Hierdoor ontstaat op een natuurlijke manier een hechte community, waarbij de clubleden onderling profiteren van een unieke uitwisseling van netwerk, ervaring en klantenkring.”


03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

“Corporates als Manpower voelen zich thuis in onze kantoorformule”
De leden van de Atoomclub bestaan voornamelijk uit zelfstandige professionals Kuilman: “Op dit moment heeft onze vestiging 25 huurders, van reclamebureaus tot accountants en van ICT’ers tot vastgoed gerelateerde bedrijven. Maar ook corporates als Manpower voelen zich thuis in onze kantoorformule”, aldus Kuilman. Wie een kantoorruimte wil huren in het business center, heeft de keuze uit of een of meerdere werplekken. “Dat kan een zelfstandige werkplek zijn of een complete unit, waarbij je voor een vaste lage all-in prijs (500 euro per maand per werkplek, red.) toegang krijgt tot alle faciliteiten: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Natuurlijk heb je daarbij alle vrijheid om de werkplek naar eigen wens in te richten.”

Tweede vestiging
Op dit moment heeft de Atoomclub één succesvolle vestiging in Utrecht, maar daar komt er binnenkort één bij. Volgende maand wordt een nieuwe vestiging geopend direct aan de Amsterdamse ring (Overschiestraat 65). “Een fraaie locatie, met schitterend uitzicht over Amsterdam en de Zuidas”, aldus Kuilman. “We creëren hier 200 werkplekken in een huiselijke sfeer, want dat wordt door onze huurders het meest gewaardeerd. De bedoeling is dat de vestiging in oktober wordt geopend. Daarnaast hebben we de ambitie daarna deze kantoorformule verder over Nederland uit te rollen. Rotterdam, Eindhoven en Enschede zijn onze volgende beoogde vestigingssteden. Bovendien is volgens onze marktanalyse op ruim 20 plekken in Nederland ruimte voor een Atoomclub. ”

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure