Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Europalaan 500

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Utrecht, Kanaleneiland Zuid 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Utrecht, Kanaleneiland Zuid 1 min. lopen (77 m)
  • Treinstation Utrecht Vaartsche Rijn 29 min. lopen (2,3 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Europalaan 500 in Utrecht Zuid

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Europalaan Utrecht (Zuid)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Utrecht Zuid? Stop dan met zoeken, dit is het geschikte kantoorpand voor jou! Er worden hier kantoorruimten aangeboden in een inspirerende omgeving. Naast de verhuur van kantoorruimten, kantoorunits, ateliers en studio’s worden er social events georganiseerd om de ondernemers die gevestigd zijn op deze locatie elkaar te inspireren, elkaar te laten ontmoeten en waar mogelijk te ondersteunen in het ondernemerschap.

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 20 m2 voor een maandelijks bedrag van €405,-. Ook zijn er kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 30 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je €620,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en ook deelverhuur is mogelijk op deze locatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een vergaderruimte en koffiebar

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Europalaan in Utrecht Zuid, maak je naast je werkplek ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Zo is er een vergaderruimte aanwezig, erg handig wanneer je een bespreking hebt of een presentatie wilt geven voor klanten. Ook is er een koffiebar in het kantoorpand, de heerlijkste koffie is hier te verkrijgen. En reis je met de auto naar je kantoorunit? Het is mogelijk tegen een kleine vergoeding hier elke morgen jouw auto te parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw bevindt zich op een complex in Utrecht Zuid, hier gebeurd de laatste tijd erg veel. Denk hierbij aan de opening van een nieuwe restaurant en lunchroom. Ook heb je op deze locatie de mogelijkheid om te sporten, om de hoek bij Basicfit. En houd je van een frisse neus tijdens de pauze? Op het complex zijn meerdere buitenzitjes in het groen. Het kantoorpand is naast de A12 gevestigd, hierdoor is het erg makkelijk om het kantoorgebouw met de auto te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een tramstation voor de deur, die je binnen 8 minuten naar Utrecht Centraal brengt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Europalaan in Utrecht Zuid?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Europalaan in Utrecht? Kom dan gezellig een kijkje nemen in dit kantoorpand. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Wat een eyecatcher is dit!!!

Wauw

H

Jaaa, dit is echt geweldig.

wat een prachtige creatieve omgeving, heel inspirerend!

T

Representatief!!!

En ideaal om te netwerken.

A

Top service, duidelijke terugkoppeling en combinatie.

S

Representatieve kantoorruimte en ideaal om te netwerken!

M

Alles is hier mogelijk; flexen, werken in een afgesloten kantoorkamer of ruimte en ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar!

Klinkt zakelijk, maar toch is het door het vlotte meubilair erg aangenaam.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Europalaan 500

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner