Super deal

Utrecht Leidsche Rijn, Middenburcht 136

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Middenburcht (Leidsche Rijn)

Aan de Middenburcht in Utrecht is dit kantoorpand uit 2010 gevestigd. Het betreft een kantoorgebouw met een totale gebruikersoppervlakte van maar liefst 21.879 m2. Het kantoorpand kent een zeer klassieke bouwstijl, hierdoor valt het erg op in de omgeving! Het kantoorpand staat in een erg levendige omgeving met vele leuke restaurants als Restaurant Olive en Sushi Daily direct om de hoek.

Huurprijzen

Normaal gesproken wordt in dit kantoorpand kantoorruimte aangeboden met flexibele contractmogelijkheden. Echter, momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten beschikbaar. Houd de pagina goed in de gaten, wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij!

Vergaderen, een pantry en kopieerfaciliteiten

In dit kantoorpand dat gelegen is in de buurt Vleuterweide zijn diverse services en voorzieningen aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij gebruik van kunt maken. Daarnaast is er een pantry, wel zo makkelijk voor het bereiden van je lunch. Bovendien zijn er kopieerfaciliteiten voorhanden, het printen van documenten is dus geen enkel probleem.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Middenburcht in Utrecht ligt op een perfecte locatie nabij de rijkswegen A12 en A2. Vanaf deze snelwegen ben je in slechts 10 minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij treinstation Vleuten. Dit station ligt op een loopafstand van 16 minuten. Je kunt er ook nog voor kiezen om vanaf dit station de bus te pakken richting Vleuterweide-Centrum. Deze bushalte ligt op slechts 300 meter van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Middenburcht?

Wie weet komt er binnenkort een leuke ruimte vrij in dit kantoorpand dat perfect is voor jouw onderneming. Plan dan eens een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

5 beoordelingen Middenburcht

Kantoorruimtes zien er goed onderhouden uit. Veel lichtinval door grote raampartijen.

Keurig onderhouden pand, klassieke bouwstijl.

Genoeg parkeergelegenheid bij deze vestiging in Utrecht en tevens goed bereikbaar.

Prachtig kantoorpand!

Erg jammer dat alles verhuurd is. Super locatie aan de rand van Utrecht.

Alle services die nodig zijn, zijn aanwezig. Prettige binnenkomst en leuke kantoren

Perfecte locatie langs de snelweg - ideaal voor het ontvangen van gasten en diverse verbindingen met de grote steden mogelijk.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!