Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Atoomweg 100

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Utrecht, Otto Hahnweg 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Utrecht Terwijde 34 min. lopen (2,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Atoomweg 100 in Utrecht Lage Weide

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lage Weide!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht (Lage Weide)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide, alleen heb je de juiste plek nog niet gevonden? Neem een kijkje in dit representatieve kantoorpand, die van binnen is gerenoveerd tot een schitterend business center. Je huurt in het kantoorgebouw grote kantoorruimten die zeker geschikt zijn om door te groeien met jouw bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er momenteel een totale oppervlakte van 12.112 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 400 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €3833,-. Ben je op zoek naar meer ruimte en huur je liever een oppervlakte rond de 1500 m2? Hier betaal je €14.375,- voor in de maand. Zo zijn de mogelijkheden oneindig! Zo kun je ook 5000 m2 huren voor €47.916,- per maand. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een receptie, restaurant en terras

Het huren van een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide brengt vele voordelen met zich mee, waaronder alle services en faciliteiten. Bij binnenkomst tref je een representatieve entree met een bemande receptie. De receptionisten kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Daarnaast is er ook een groot bedrijfsrestaurant aanwezig, hier kun je zakelijk wat eten met klanten of juist gezellig de dag afsluiten met collega’s. Toe aan frisse lucht? Verlaat je werkplek met je werkspullen en ga aan het werk op het mooie buitenterras. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto, de afslag A2 is namelijk dichtbij. Vanaf hier bereik je makkelijk het centrum van Utrecht maar ook onze hoofdstad Amsterdam. Aan de achterzijde van het kantoorpand kun je vervolgens makkelijk en snel je auto parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Er is een bushalte aanwezig aan de Atoomweg met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station van Utrecht. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Atoomweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Zakelijk bedrijvencentrum waar je met ieder type bedrijf terecht kunt, een echte aanrader!

G

Fantastisch kantoorpand met fijne sociale ruimtes, handig voor afspraken en informele gesprekken met collega's

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Atoomweg 100

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen