Kantoorruimte huren Hoofddorp, Spicalaan 1-59

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Spicalaan 1-59

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Spicalaan in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Spicalaan in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorpand met 5 verdiepingen. Naast de representatieve uitstraling zijn ook de services en faciliteiten op deze locatie zeer gunstig, zo er is er onder het business center een grote parkeergarage aanwezig. Wil jij graag meer informatie over deze locatie? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft momenteel een totale beschikbaarheid van maar liefst 4252 m2, deze beschikbare vierkante meters zijn verdeeld over 5 verdiepingen. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 260 m2 voor een maandelijks bedrag van €3791,-. Huur je liever een kantoorruimte met wat meer ruimte? Neem dan een kijkje op de tweede verdieping, hier is een oppervlakte van 1218 m2 beschikbaar voor €17.762,- per maand. Wil jij graag een kijkje nemen tussen de beschikbare kantoren? Plan dan snel een rondleiding in.

Een receptie, 24/7 toegankelijk en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Spicalaan in Hoofddorp, heb je naast je werkplek ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige voorzieningen. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree altijd een bemande receptie aanwezig, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. Wil jij graag jouw eigen werktijden kunnen bepalen en niet vastzitten aan de openingstijden van het kantoorgebouw? Dan zit je hier op het goede adres, je hebt namelijk 24/7 toegang tot het kantoorpand. Daarnaast zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, handig voor een belangrijke meeting of een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, je huurt namelijk een kantoorruimte op het kantorenpark Beukenhorst-Oost. Vanaf deze locatie kun je makkelijk omliggende regio’s bereiken zoals Amsterdam Schiphol Airport, Haarlemmermeer en overige kantorenparken in Hoofddorp. Om jouw nieuwe werkplek te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde rijkswegen. De A4, A9 en A5 liggen namelijk op korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Hoofddorp Centraal Station is op korte afstand goed bereikbaar met de bus.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Spicalaan in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Spicalaan in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in. Bij SKEPP huur je jouw nieuwe kantoorruimte aan de Spicalaan in Hoofddorp.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Spicalaan 1-59 in Hoofddorp

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Spicalaan 1-59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner