Kantoorruimte huren Hoofddorp, Mercuriusplein 1

Voorzieningen
 • Lift
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mercuriusplein 1 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 1.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 1.750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 2.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 4.200 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Mercuriusplein in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hoofddorp, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorgebouw aan het Mercuriusplein. Je hebt hier de mogelijkheid om op de 4e etage van het kantoorgebouw kantoorruimten te huren met een gezonde en energieke werkomgeving. De ruimten hebben diverse afmetingen en zijn voorzien van de nodige services en faciliteiten. Ben jij benieuwd hoe deze kantoorunits er uit zien? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. In dit kantoorpand huur geen vierkante meters vloeroppervlakte maar kubieke meters gezonde werkomgeving met de nieuwste slimme en duurzame technologie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur, zo is het al mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een maandelijks bedrag van €1400,-. Voor dit bedrag huur je een ruimte van 20 m2. Huur je liever een kantoorruimte die net wat groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 40 m2, te huur voor €2450,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €4200,-. Deze genoemde kosten zijn inclusief alle bijkomende services in en rondom het kantoorgebouw. Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een receptie, pantry en ingericht kantoor

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Mercuriusplein in Hoofddorp, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een warm onthaal door onze hostess. Zij staan dagelijks klaar om alle vragen te beantwoorden, kunnen administratieve taken uit handen nemen en kunnen helpen met het opstarten van een vergadering op de 19e etage. Met een fitness ruimte in dit kantoorpand krijgen huurders de mogelijkheid om na een dag hard werken even heerlijk te sporten. Daarnaast is elke verdieping voorzien van een pantry, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee. Op de 19e etage is er niet alleen een prachtige panoramisch uitzicht over Hoofddorp, maar er zijn ook verschillende flexwerkplekken, er is een ontspanningsruimte met een massagestoel en er zijn vijf multifuntionele zalen die voorzien zijn van een scherm, whiteboard en een flip-over. Het auditorium beschikt over een beamer met scherm en over een geavanceerd geluidssysteem met headsets en draadloze microfoons. Op de beganegrond bevindt zich een restaurant waar koks met lokale producten lekkere en gezonde lunch gerechten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek bereiken. Jouw nieuwe kantoorruimte is vanaf de snelweg binnen enkele minuten rijden te bereiken en ook is er een treinstation aan de overkant van het pand te vinden. Vanaf deze locatie is het ook slechts 10 minuten rijden naar Amsterdam. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Mercuriusplein in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Mercuriusplein in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan het Mercuriusplein in Hoofddorp. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mercuriusplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen