Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Hoofddorp{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Hoofddorp? Neem een kijkje tussen ons aanbod kantoorruimte in Hoofddorp. Bij SKEPP huur je een kantoor op maat of werkplek in een kantoorgebouw in Hoofddorp! 

Kantoorruimte huren in Hoofddorp 

Zie jij het al helemaal zitten om jouw kantoor te huren in Hoofddorp? Bekijk dan eens dit modern ingerichte kantoorpand aan de Saturnusstraat 40-62. Reizen veel werknemers met het openbaar vervoer naar het werk? Huur een kantoorruimte aan het Mercuriusplein 1. Het volledig gerenoveerde kantoorgebouw aan de Diamantlaan 15 is ook de moeite waard om een kijkje te nemen. Plan een gratis rondleiding en huur een kantoorruimte in Hoofddorp naar wens! 

Het grootste dorp aan het Haarlemmermeer 

Hoofddorp is geen stad, maar zoals de naam al verklapt een dorp. In 2005 is er een verzoek ingediend om de naam Hoofddorp te wijzigen in Meerstad. Reden hiervoor is dat veel inwoners de naam ‘Hoofddorp’ niet meer passend vinden voor een dorp dat inmiddels uitgegroeid is tot een stad. Echter is tot op heden dit verzoek niet erkend.    

Samen met inwoners, ondernemers en ontwikkelaars is de gemeente druk met het opbouwen van een levendige en gemakkelijk bereikbaar dorp. Een plek om te wonen, werken, winkelen en te ontspannen. In Hoofddorp staat het Cultuurgebouw en daarnaast is er een groot winkelcentrum aanwezig, genaamd Hoofddorp Winkelstad. De verhalen van Dik Trom spelen zich af in dit gezellige dorp. 

Wil jij een kantoor huren in Hoofddorp? 

Hoofddorp is gelegen in de Randstad. Steden zoals Amsterdam, Den Haag en Haarlem zijn gemakkelijk te bereiken, maar ook Schiphol. Door de toenemende werkgelegenheid op Schiphol is de bevolkingsgroei afgelopen jaren sterk toegenomen in Hoofddorp. Voor internationale bedrijven is het huren van een kantoorruimte in Hoofddorp. Zakenrelaties kunnen gemakkelijk afreizen naar jouw kantoor.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar Hoofddorp af. Het dorp ligt aan de knooppunten van de A4 en A5. Daarnaast zijn er diverse N-wegen waardoor je vanuit directe omgeving naar je kantoor rijdt. NS-station Hoofddorp heeft directe treinverbindingen naar de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Schiphol. Door de gehele stad zijn er diverse buslijnen die het stads- en streekvervoer mogelijk maken. Kortom, het huren van een kantoor in Hoofddorp biedt veel mogelijkheden, 

Gerenommeerde bedrijven huren een kantoor in Hoofddorp 

Veel internationale bedrijven huren een kantoor in Hoofddorp vanwege haar gunstige ligging. Bedrijventerreinen Beukenhorst en de Hoek liggen aan de oostkant van Hoofddorp. In het zuiden van de stad zijn de bedrijventerreinen De President en Graan voor Visch-Zuid gelegen. SKEPP heeft een ruim kantorenaanbod op zowel de bedrijventerreinen, als in het centrum van Hoofddorp. Waar wil jij kantoorruimte huren in Hoofddorp? 

Behoorlijk wat bekende bedrijven huren een kantoor in Hoofddorp, waaronder Sanoma, Rabobank en TNT Express. Ook Thomas Cook, Walt Disney en Holland Casino hebben hun hoofdkantoor in Hoofddorp. Ben jij de volgende in dit rijtje? 

SKEPP vindt jouw droomkantoor in Hoofddorp

Wil jij een kantoor huren in Hoofddorp? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikt kantoor of werkplek. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Dit alles doen we binnen één werkdag! Zo kun jij snel een gratis rondleiding inplannen bij de kantoorlocaties waar jouw voorkeuren naar uitgaan. Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Hoofddorp. Huur een kantoorruimte in Hoofddorp en ervaar alle voordelen! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten