Kantoorruimte huren Hoofddorp, Siriusdreef 60

Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Siriusdreef 60 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 m2
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 23 m2
  Huurprijs: € 1.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 1.950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 2.050 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 2.950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 4.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Siriusdreef in Hoofddorp

In dit kantoorpand aan de Siriusdreef in Hoofddorp kun jij binnenkort een prachtige kantoorruimte huren! Dit voormalig kantoor en postsorteercentrum van Postnl is in 2021 volledig gerenoveerd en uiterst geschikt gemaakt om jou van een prachtige werkplek te voorzien. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag met vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 8m2 en huur je al voor maar €500,- per maand. Vanaf hier breidt het aanbod zich uit tot vloeren van 50m2 voor deze kantoorruimte betaal je slechts €2.400,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Door het ruime aanbod kantoorruimtes zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien op locatie. Dus ook als jij een groei verwacht in de toekomst is er op deze locatie veel mogelijk. De kantoorkamers zijn netjes ingericht waardoor jij direct aan de slag kunt!

Receptieservices, parkeergarage en vergaderruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Siriusdreef in Hoofddorp krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Bij binnenkomst worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de gastheer/vrouw. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een parkeerplaats waar jij een parkeer abonnement kunt afsluiten zodat jij altijd verzekerd bent van en plek voor jou auto. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een sfeervolle bar en een eigen sportschool. Dus ook na een dag hard werken heb jij op deze locatie de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen.

Locatie en bereikbaarheid

Het business center bevindt zich vlakbij de op- en afritten van de A4 waardoor jouw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar is met behulp van de auto. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Met station Hoofddorp om de hoek heb jij een uitstekende verbinding met omliggende steden en hotspots. In de bruisende omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou of jouw bedrijf.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Siriusdreef in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Siriusdreef in Hoofddorp? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en helpen je graag bij het inplannen van een rondleiding zodat jij deze prachtige locatie met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Siriusdreef 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen