Kantoorruimte huren Oosterwolde, Veengang 1

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Veengang 1 in Oosterwolde

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 122 m2
  Huurprijs: € 2.250 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Veengang 1, Oosterwolde

Ben je op zoek naar kantoorruimte huren op een unieke locatie in Oosterwolde? Het kantoorpand aan Veengang 1 biedt een dynamische werkomgeving met alle moderne faciliteiten die je nodig hebt. Het gebouw straalt een professionele maar toch toegankelijke sfeer uit, perfect voor ondernemers en bedrijven die waarde hechten aan een inspirerende werkomgeving.

Bij binnenkomst valt meteen het sociale hart van het pand op. Een ruime en uitnodigende gemeenschappelijke ruimte waar je kunt netwerken, genieten van een kop koffie of gewoon even kunt ontspannen. Dit kantoor biedt niet alleen ruimte om te werken, maar ook om creatief te zijn en samenwerkingen te stimuleren.

Voorzieningen van Veengang 1

De kantoorruimte aan Veengang 1 in Oosterwolde is van alle gemakken voorzien om jouw werkdag zo comfortabel mogelijk te maken. Je hebt toegang tot snelle wifi, moderne vergaderplekken, en een pantry voor je dagelijkse koffiepauze. Daarnaast zijn er printfaciliteiten aanwezig zodat je nooit zonder belangrijk materiaal komt te zitten.

Een van de USP’s van dit kantoorpand is de 24/7 toegang. Het maakt niet uit of je een vroege vogel of een nachtuil bent; je kunt altijd aan de slag wanneer het jou het beste uitkomt. Er is zowel een fietsenstalling als voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor je altijd gemakkelijk je weg naar binnen vindt.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen aan de Veengang 1 in Oosterwolde, is deze kantoorruimte ideaal bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De Venekoterweg busstation ligt op slechts enkele minuten loopafstand, waardoor je eenvoudig de verbinding maakt met de rest van de regio. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar en biedt het ruime parkeergelegenheid aan.

In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden en winkels waar je tijdens de lunch of na werktijd terecht kunt. Je profiteert dus niet alleen van een fijne werkplek, maar ook van een praktische en prettig gelegen kantooromgeving.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Veengang 1 in Oosterwolde?

Wil je binnenkort kantoorruimte huren aan de Veengang 1 in Oosterwolde? Plan dan snel een rondleiding om alle mogelijkheden te ontdekken die dit kantoorpand te bieden heeft. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte werkplek die aansluit bij jouw wensen en behoeften.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Veengang 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen