Kantoorruimte huren Diemen, Diemermere 11-19

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Diemermere 11-19 in Diemen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 350 m2
  Huurprijs: € 4.975 € 4.229 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1325 m2
  Huurprijs: € 18.835 € 16.010 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2650 m2
  Huurprijs: € 37.671 € 32.020 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Diemermere in Diemen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Diemeremere in Diemen? Dat kan, in dit ruim opgezette en representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 5625 m2. Er zijn vele services en voorzieningen waar je gebruik van kunt maken naast het huren van een ruimte. Een bijkomend voordeel is de gunstige ligging, het kantoorpand is namelijk makkelijk bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Benieuwd? Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op de 2e en 3e verdieping kantoorruimten beschikbaar, van in totaal een oppervlakte van 2650 m2. Beide verdiepingen zijn 1325 m2, verdeeld over 3 vleugels. Het is dus ook mogelijk om een kleinere kantoorunit te huren, namelijk vanaf 350 m2. Voor een kantoorruimte van 350 m2 betaal je een maandelijks bedrag vanaf €4229,-. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden met bijbehorende prijzen? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een restaurant en receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Diemermere in Diemen maak je daarnaast ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar je dagelijks kunt genieten van een verse lunch en ook gebruik kunt maken van catering. Erg handig wanneer je gasten op bezoek krijgt en tijdens een meeting gezamenlijk wilt lunchen. Ook is er bij binnenkomst in de royale entree een representatieve receptie. Hier kun je bij interesse gebruik maken, zij verlenen services zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte is op een afstand van slechts 7 minuten gelegen en het treinstation ligt daarnaast. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Diemermere in Diemen?

Spreekt jou één van de beschikbare kantoorruimten in het pand aan de Diemermere in Diemen aan? En wil je hier graag een keer een kijkje nemen? Aarzel niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, helemaal gratis. Zo kun je het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en de perfecte kantoorkamer uitzoeken. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Diemermere. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Modern en toch gezellig, een hele aangename plek!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Diemermere 11-19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen