Diemen, Diemermere 11-19

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Diemermere in Diemen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Diemeremere in Diemen? Dat kan, in dit ruim opgezette en representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 5625 m2. Er zijn vele services en voorzieningen waar je gebruik van kunt maken naast het huren van een ruimte. Een bijkomend voordeel is de gunstige ligging, het kantoorpand is namelijk makkelijk bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Benieuwd? Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op de 2e en 3e verdieping kantoorruimten beschikbaar, van in totaal een oppervlakte van 2650 m2. Beide verdiepingen zijn 1325 m2, verdeeld over 3 vleugels. Het is dus ook mogelijk om een kleinere kantoorunit te huren, namelijk vanaf 350 m2. Voor een kantoorruimte van 350 m2 betaal je een maandelijks bedrag vanaf €4229,-. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden met bijbehorende prijzen? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een restaurant en receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Diemermere in Diemen maak je daarnaast ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar je dagelijks kunt genieten van een verse lunch en ook gebruik kunt maken van catering. Erg handig wanneer je gasten op bezoek krijgt en tijdens een meeting gezamenlijk wilt lunchen. Ook is er bij binnenkomst in de royale entree een representatieve receptie. Hier kun je bij interesse gebruik maken, zij verlenen services zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte is op een afstand van slechts 7 minuten gelegen en het treinstation ligt daarnaast.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Diemermere in Diemen?

Spreekt jou één van de beschikbare kantoorruimten in het pand aan de Diemermere in Diemen aan? En wil je hier graag een keer een kijkje nemen? Aarzel niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, helemaal gratis. Zo kun je het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en de perfecte kantoorkamer uitzoeken. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Diemermere.

Diemermere 11-19 Diemermere 11-19 Diemen Toplocatie!

3D Viewer Diemermere

1 beoordelingen Diemermere

Modern en toch gezellig, een hele aangename plek!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!