Kantoorruimte huren Amstelveen, Stroombaan 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stroombaan 4 in Amstelveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amstelveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stroombaan (Amstelveen)

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte net buiten Amsterdam, dan is dit kantoorgebouw dichtbij het stadshart van Amstelveen een serieuze optie. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1971. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 5619 m2. Diverse bedrijven waaronder softwareontwikkelaars, reclamebureaus en uitgeverijen zijn al gehuisvest in dit kantoorgebouw. Word jij de volgende?

Huurprijzen, kantoor Stroombaan, Amstelveen

Dit kantoorgebouw telt 5 verdiepingen. Kantoorruimte is er te huur vanaf 220 m2. De huurprijs voor het huren van kantoorruimte in dit gebouw bedraagt €145,- per m2 per jaar. Dit komt erop neer dat je voor een ruimte van 220 m2 slechts €2658,33 per maand betaalt. Je huurt in principe voor minimaal 1 jaar. Wil je toch liever voor de korte termijn een kantoorruimte huren? Dan kun je dit het beste bespreken met onze vastgoedconsultants. 

Stroombaan: luxueuze keuken en een bemande receptie 

Je kunt in dit kantoorpand onder meer gebruik maken van een luxueuze keuken. Deze plek is ideaal om ’s ochtends een kopje koffie te zetten of ’s middags je lunch te bereiden. Bovendien ondersteunen de receptionisten jou met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Daarnaast beschikken de kantoorruimten over vele ramen waardoor er veel daglicht naar binnen kant. Hierdoor ontstaat er in dit kantoorpand een fijne werksfeer. 

Locatie en bereikbaarheid, Stroombaan, Amstelveen

Dit kantoorpand, gelegen aan de Stroombaan in Amstelveen, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A9, A10 en A2. Vanaf deze snelwegen ben je in minder dan 10 minuten op kantoor. Kom je liever met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Stadstuinen. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 1 minuut. Verder vind je in de directe omgeving van het kantoorpand vele leuke restaurants waar je na werktijd gezellig een hapje kunt eten. Loop bijvoorbeeld eens naar binnen bij het Japanse restaurant Kokusai, dit restaurant ligt op een afstand van slechts 300 meter. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stroombaan?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren aan de Stroombaan in Amstelveen? Kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stroombaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen