Amstelveen, Stroombaan 4

Kantoorruimte huren aan de Stroombaan (Amstelveen)

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte net buiten Amsterdam, dan is dit kantoorgebouw dichtbij het stadshart van Amstelveen een serieuze optie. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1971. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 5619 m2. Diverse bedrijven waaronder softwareontwikkelaars, reclamebureaus en uitgeverijen zijn al gehuisvest in dit kantoorgebouw. Word jij de volgende?

Huurprijzen, kantoor Stroombaan, Amstelveen

Dit kantoorgebouw telt 5 verdiepingen. Kantoorruimte is er te huur vanaf 220 m2. De huurprijs voor het huren van kantoorruimte in dit gebouw bedraagt €145,- per m2 per jaar. Dit komt erop neer dat je voor een ruimte van 220 m2 slechts €2658,33 per maand betaalt. Je huurt in principe voor minimaal 1 jaar. Wil je toch liever voor de korte termijn een kantoorruimte huren? Dan kun je dit het beste bespreken met onze vastgoedconsultants. 

Stroombaan: luxueuze keuken en een bemande receptie 

Je kunt in dit kantoorpand onder meer gebruik maken van een luxueuze keuken. Deze plek is ideaal om ’s ochtends een kopje koffie te zetten of ’s middags je lunch te bereiden. Bovendien ondersteunen de receptionisten jou met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Daarnaast beschikken de kantoorruimten over vele ramen waardoor er veel daglicht naar binnen kant. Hierdoor ontstaat er in dit kantoorpand een fijne werksfeer. 

Locatie en bereikbaarheid, Stroombaan, Amstelveen

Dit kantoorpand, gelegen aan de Stroombaan in Amstelveen, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A9, A10 en A2. Vanaf deze snelwegen ben je in minder dan 10 minuten op kantoor. Kom je liever met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Stadstuinen. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 1 minuut. Verder vind je in de directe omgeving van het kantoorpand vele leuke restaurants waar je na werktijd gezellig een hapje kunt eten. Loop bijvoorbeeld eens naar binnen bij het Japanse restaurant Kokusai, dit restaurant ligt op een afstand van slechts 300 meter. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stroombaan?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren aan de Stroombaan in Amstelveen? Kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 

Kantoor huren in Amstelveen: bekijk dit kantoorpand! Stroombaan 4 Amstelveen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!