Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Jachthavenweg 109-A

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Amstelveenseweg 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Amsterdam, Amstelveenseweg 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 22 min. lopen (1,7 km)
 • Park 1 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 9 min. lopen (0,8 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Jachthavenweg 109-A

15% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jachthavenweg in Amsterdam (Zuidas)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas? Stop dan met zoeken, wij hebben hier het perfecte kantoorgebouw voor jou! Het moderne kantoorpand is gebouwd in 2003 en heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het kantoorpand is daarnaast ook nog voorzien van vele services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken te huren. Mocht je geïnteresseerd zijn in een kantoorunit, neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en kunnen overleggen met de verhuurder over de exacte beschikbare metrages met bijbehorende prijzen. Een werkplek huren? Voor 2 dagen per week betaal je een maandelijks bedrag van €149,-. Een vaste fulltime werkplek huren? Dit kan voor slechts €399,- per maand.

Een restaurant, parkeergelegenheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas, maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Deze zijn door het hele gebouw te vinden, denk bijvoorbeeld aan een kapper en je hebt zelfs de mogelijkheid om hier een wasje te draaien. Daarnaast is er ook een groot bedrijfsrestaurant, een heerlijke plek waar je met jouw collega’s dagelijks kunt genieten van een verse lunch. En reis je met de auto naar je werkplek? dan kun je gemakkelijk en snel aan parkeren op eigen terrein. Komen er klanten langs of wil je een serieus gesprek voeren met een van je collega’s? De vergaderruimten in het kantoorpand bieden hier de oplossing voor. Via een makkelijk online reserveringssysteem huur jij een vergaderruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand in Amsterdam heeft een uitstekende ligging, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de A10, A9 en A4 liggen allemaal op minder dan 10 minuten rijafstand. Reis je liever met de bus naar jouw kantoorruimte? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam Zuidas? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Jachthavenweg in Amsterdam.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jachthavenweg 109-A in Amsterdam Zuidas

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een mooi zakelijk businesscenter waar werken en ontspanning dicht bij elkaar komen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jachthavenweg 109-A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner